Πολιτισμός

«Συγγενείς Διαφορετικότητες ΙΙΙ» στον Χώρο Τέχνης «δ.» με συμμετοχή 15 καλλιτεχνών

Έκθεση με τίτλο «Συγγενείς Διαφορετικότητες ΙΙΙ» με τη συμμετοχή 15 καλλιτεχνών και ισάριθμα έργα για τη θερινή περίοδο διοργανώνει ο Χώρος Τέχνης «δ.» ως αντίδωρο της υποστήριξής τους στους λάτρεις των εικαστικών. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα των Πασχάλη Αγγελίδη, Μιχάλη Βαμβακάρη, Βάσως Βούλγαρη, Κωνσταντίνου Κομνηνού, Θανάση Λάλα, Ιωακείμ Μιναρετζόπουλου, Γιάννη Μιχαηλίδη, Κλειώς Παπανικολάου, Κώστα Πανιάρα, Φαίδωνα Πατρικαλάκη, Νίκου Ποδιά, Χρίστου Σιψή, Ιωάννας Τερλίδου, Μανώλη Χάρου, Αλέξανδρου Ψυχούλη.

Πρόκειται για καλλιτέχνες που έδωσαν το «παρών» στον Χώρο Τέχνης «δ.» με ατομικές εκθέσεις προσφέροντας στο φιλότεχνο κοινό τη δυνατότητα προσέγγισης του έργου, αλλά και των ιδίων με τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στον ίδιο χώρο στο πλαίσιο σχετικής διοργάνωσης σε συνεργασία με την κοινωνιολόγο – ιστορικό της Τέχνης και διευθύντρια του καλλιτεχνικού τμήματος του Δη.Πε.Θε. Δήμου Βόλου Χρύσα Δραντάκη και των σπουδαστών του τμήματος Ιστορίας της Τέχνης.
Αναφέρεται τέλος ότι κατά τη διάρκεια και αυτής της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις – συζητήσεις με τους καλλιτέχνες.
Η έκθεση, που θα διαρκέσει έως τις 30 Αυγούστου, θα λειτουργεί Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 – 14.00 και 19.00 – 21.30, Σάββατο 11.00 – 14.00 ή με ραντεβού στο τηλ. 6978186878.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το