Τοπικά

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Σ.Ε.Η Μαγνησίας για την εκλογή του στο ΔΣ της Π.Ο.Σ.Ε.Η. από τον Σύνδεσμο Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο του Σ.Ε.Η Μαγνησίας για την εκλογή του στο ΔΣ της Π.Ο.Σ.Ε.Η. εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας. Στην επιστολή αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“Ο Πρόεδρος Πελεκούδας Κωνσταντίνος, ο Γενικός Γραμματέας Πλαστάρας Ελευθέριος, το σύνολο του ΔΣ και τα Μέλητου Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας, συγχαίρουν ολόθερμα τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας για την εκλογή του στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.) αλλά και για την επιλογή του για τη νευραλγική θέση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της Ομοσπονδίας.
Η εκλογή αυτή είναι πολλαπλής σημασίας καθώς αντιπροσωπεύει την αναγνώριση της δράσης, της δυναμικής και της αποτελεσματικότητας του έργου του Προέδρου του ΣΕΗΜ, αλλά και ταυτόχρονα τοποθετεί το Βόλο και τη Μαγνησία, στην πρώτη θέση στη συμμετοχή και τη λήψη αποφάσεων για έναν από τους πιο δυνατούς κλάδους των επαγγελματιών του Νομού μας.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή θητεία και καλή δύναμη στον κύριο Μαουσίδη, υπενθυμίζουμε και ανανεώνουμε τις θερμές σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των συνδέσμων μας, ελπίζοντας να είναι αυτή η αρχή της ανανέωσης στο δρόμο των συνδικαλιστικών διεκδικήσεων για το μέλλον των επαγγελματιών της περιοχής μας!!”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το