Θ Plus

Survivor 2: Τι αλλάζει στο παιχνίδι

Οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor 2 βρίσκονταν πριν από τις γιορτές στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να ετοιμάσουν τους στίβους μάχης και να διευθετήσουν όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού. Η ελληνική παραγωγή και οι παίκτες αναχωρούν αυτές τις μέρες και φτάνοντας εκεί αναλαμβάνουν αμέσως δράση .

Πέρυσι σάρωσε τις τηλεθεάσεις κι αυτό ευελπιστούν τα στελέχη τον Σκάι να συμβεί και φέτος. Γι’ αυτό και απoφασίστηκε, ο β’ κύκλος του «Survivor» να έχει διάρκεια έξι μήνες! Αυτό σημαίνει βέβαια ότι θα συμμετέχουν και περισσότεροι παίκτες, από 14 έως 16 σε κάθε ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να έρθουν κι ενισχύσεις από την Ελλάδα, να μπουν δηλαδή ένας-δύο καινούργιοι παίκτες, για να δώσουν νέα ώθηση στο παιχνίδι. Θ’ αλλάξουν, επίσης, τα παιχνίδια στα οποία θα αγωνίζονται οι συμμετέχοντες.

Οι πληροφορίες του Τηλεθεατή λένε ότι θα είναι πιο δύσκολα, αλλά και πιο εντυπωσιακά. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θέλει με τίποτα το «Survivor 2» να είναι πιστό αντίγραφο του πρώτου ενώ αναμένεται να αλλάξει ακόμη και τα άτομα της τουρκικής παραγωγής, με το φόβο ότι το συνεργείο που δούλεψε πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο έχει δημιουργήσει επαφές με την Ελλάδα και θα «διαρρέουν» πληροφορίες».

Πηγή: gossiptv

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το