Πολιτισμός

«Summer goodbye party» από το ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων

«Summer goodbye party» για τη λήξη του θερινού προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης πραγματοποιήθηκε για τα παιδιά από τις παιδαγωγούς-εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η ΕΕΤΑΑ και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου.
Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά κατόπιν πολλών προβών και με ανάλογη καλοκαιρινή αμφίεση, που δημιούργησαν τα ίδια στο εργαστήριο κατασκευών, πραγματοποιήθηκε ένα μουσικοχορευτικό βίντεο του γνωστού τραγουδιού jerusalema (Master KG feat Nomcebo), ώστε να προβληθεί στο κανάλι του YouTube του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων, όπως και στα social media του ΚΔΑΠ. Την οργάνωση και την επιμέλεια όλου του project, καθώς και τη διδασκαλία της χορογραφίας υλοποίησε η κ. Αθανασία Κολοφωτιά, ενώ τη βιντεολήψη, επεξεργασία και μοντάζ του βίντεο η κ. Ελένη Νίκου, οι οποίες είναι παιδαγωγοί – εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων. Στόχος του project ήταν η ομαδική συνεργασία όλων, η δημιουργικότητα, η επαφή με τον χορό και η εμπειρία της διαδικασίας ενός κινηματογραφικού γυρίσματος.

Επιπλέον, μέσα σε καλοκαιρινό διάκοσμο, οργανώθηκαν για τα παιδιά ομαδικά παιχνίδια, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συνεργαστούν, να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν, γεύτηκαν διάφορα κεράσματα, ενώ το πάρτι κορυφώθηκε με το παραδοσιακό μπουγέλο, δίνοντας νότες δροσιάς στη γιορτή. Τα παιδιά, αναχωρώντας πήραν όλες τις καλοκαιρινές τους δημιουργίες, καθώς και αναμνηστικά χειροποίητα δώρα από τις παιδαγωγούς του ΚΔΑΠ.
Οι παιδαγωγοί-εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων Δέσποινα Μόσχου, Αθανασία Κολοφωτιά και Ελένη Νίκου εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι.
Ως εκ τούτου, υπενθυμίζεται στους γονείς των παιδιών ηλικίας 5-12 ετών ότι αυτή την περίοδο, συνεχίζονται οι αιτήσεις για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ εναρμόνιση οικογενειακής κι επαγγελματικής ζωής 2021-2022, που τους δίνει τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής στο ΚΔΑΠ. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια στη συμπλήρωση της αίτησης το προσωπικό του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων είναι στη διάθεσή σας.
Τηλ. επικοινωνίας 2421091316.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το