Τοπικά

Στους πανελλήνιους τελικούς σχολικούς αγώνες ο Δήμαρχος Βόλου

Μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν σήμερα, Τετάρτη, και συνεχίζονται αύριο, Πέμπτη, οι πανελλήνιοι τελικοί σχολικοί αγώνες στίβου που για πρώτη φορά διεξάγονται στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών μαθητών από την Ελλάδα.

Την πρώτη ημέρα παρέστη και ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, καθώς ο Δήμος Βόλου συνέδραμε αποφασιστικά στη διοργάνωση και τιμής ένεκεν έκανε απονομή σε νικητές των αγώνων. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά σημείωσε:

“Για πρώτη φορά γίνεται μια τέτοια διοργάνωση στην πόλη μας και βέβαια στο Πανθεσσαλικό και γύρω μας όλα γέμισαν ζωή. Ζωντάνια. Και αυτός ήταν ο σκοπός μας και ως Δημοτική Αρχή δικαιωνόμαστε που κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και φέραμε στην κυριότητα του Δήμου το Στάδιο, για να το χρησιμοποιήσουμε για τέτοιες δραστηριότητες, για τα παιδιά, για τη νεολαία, για τον αθλητισμό. Αυτός είναι και ο σκοπός.

Εύχομαι αυτή η διαδικασία να βγάλει πρωταθλητές, να μας κάνει περήφανους κι εμάς και συνεχίζουμε να συμβάλλουμε και με άλλες διοργανώσεις. Αρχές Ιουνίου έρχονται οι δύο επίσημοι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, αμέσως μετά οι πανελλήνιοι αγώνες στίβου παίδων και κορασίδων και του χρόνου το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρ4ών και γυναικών στίβου.

Είναι μια τεράστια προσπάθεια που έχει συνέχεια και συμβάλλει αποφασιστικά όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο, αλλά και στην οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα της περιοχής μας”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το