Αθλητισμός

Στους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών η κολύμβηση της Νίκης Βόλου

Αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, η αποστολή της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” με 39 αθλητές για τους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών (Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων ΑΒ-Παγκορασίδων ΑΒ) Βορείου Ελλάδος, που θα διεξαχθούν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης το τριήμερο 7-8-9 Φεβρουαρίου 2020.
Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας κ.κ. Μέμος Στάθης και Βλιώρας Αχιλλέας κι εκ μέρους της Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου ο κ. Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν το μεγαλύτερο κολυμβητικό γεγονός της χειμερινής περιόδου, ενώ αντίστοιχοι αγώνες γίνονται και για τη Νότια Ελλάδα.
Την επόμενη βδομάδα το τριήμερο 14 – 15 και 16 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί το χειμερινό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στην Αθήνα και η Νίκη Βόλου θα συμμετέχει με έξι αθλητές – τριες.
Οι παραπάνω αγώνες αποτελούν το “εισιτήριο” για όρια πρόκρισης για διεθνείς διοργανώσεις και στελέχωσης των εθνικών ομάδων που θα προκύψουν με βάση τις επιδόσεις των αθλητών.
Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος κολύμβησης εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το