Τοπικά

Στους πιο οικονομικούς και κρυμμένους θησαυρούς της Ευρώπης ο Βόλος και το Πήλιο

Στη λίστα των κορυφαίων κρυμμένων θησαυρών της Ευρώπη βρίσκεται ο Βόλος και το Πήλιο καταλαμβάνοντας την ένατη θέση, σύμφωνα με τη λίστα που κυκλοφόρησε η Mastercard.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει συνολικά 44 ευρωπαϊκούς προορισμούς και καταρτίστηκε χρησιμοποιώντας πληροφορίες από τοπικούς ταξιδιώτες bloggers και εμπειρογνώμονες του τουρισμού καθώς και δεδομένα της Mastercard. Στη σχετική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στην independent, στην businessinsider και άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, οι προορισμοί κατατάσσονται ανάλογα με την ομορφιά τους, τον συνωστισμό, το κόστος διαμονής, την άνεση, αλλά και το κατά πόσο γίνονται δεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Στη λίστα των κορυφαίων κρυμμένων θησαυρών της Ευρώπης, ο Βόλος και το Πήλιο εκπροσωπούν επάξια την Ελλάδα, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα «ο Βόλος βρίσκεται στη Θεσσαλία στον Παγασητικό κόλπο ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Από τη μία όμορφες παραλίες και από την άλλη το Πήλιο, που είναι ένας ελκυστικός προορισμός τόσο για τους καλοκαιρινούς όσο και τους χειμερινούς μήνες», αναφέρει το δημοσίευμα. «Η μέση τιμή γεύματος ανά άτομο σε εστιατόριο μέσης κατηγορίας είναι 15 ευρώ, ενώ η τιμή ανά διανυκτέρευση ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο ή ξενώνα τριών αστέρων είναι κάτω από 25 ευρώ», προσθέτει.

Το δημοσίευμα στην independent

http://www.independent.co.uk/travel/19-of-the-most-incredible-and-affordable-undiscovered-holiday-destinations-in-europe-a7807201.html

Tο σχετικό δημοσίευμα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το