Τοπικά

Στον Βόλο διαμένει η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα που σώθηκε από την τραγωδία στο Σαραντάπορο

Από θαύμα σώθηκε η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα που ανασύρθηκε τραυματισμένη από τα συντρίμμια του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο. Το ελικόπτερο του στρατού τύπου UΗ-1H στο οποίο επέβαινε έπεσε και συνετρίβη σε δύσβατη περιοχή στο Σαραντάπορο στα όρια των νομών Λάρισας- Κοζάνης.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης η Αρχιλοχίας(ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα, η οποία επέβαινε στο μοιραίο στρατιωτικό ελικόπτερο που κατέπεσε στο Σαραντάπορο Ελασσόνα.

Η Βασιλική Πλεξίδα είναι μέλος οικογένειας στρατιωτικών. Όπως δήλωσε ο πατέρας της, σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση των γιατρών, έχει υποστεί κατάγματα στην λεκάνη αλλά εκδορές στα χέρια αλλά είναι εκτός κινδύνου.

Νεκροί είναι ο υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου, ο ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας και ο υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής. Εκτός κινδύνου είναι η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα η οποία ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια του στρατιωτικού ελικοπτέρου και μεταφέρεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

 

 

Η αρχιλοχίας της Αεροπορίας Στρατού Βασιλική Πλεξίδα κατάγεται από τα Τρίκαλα και μένει με τον σύζυγό της στον Βόλο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το