Τοπικά

Στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, Άγιο Βλάσιο και Άγιο Λαυρέντιο βρέθηκε ο Χρήστος Μπουκώρος

Συνεχίζοντας το διάλογο με τους κατοίκους του Πηλίου, ο βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μπουκώρος επισκέφθηκε χθες τις περιοχές Άγιο Γεώργιο Νηλείας, Άγιο Βλάσιο και Άγιο Λαυρέντιο, όπου και συζήτησε εκτενώς με τους κατοίκους.
Δασικοί χάρτες, τα όρια οικισμών, η εκτός σχεδίου δόμηση και η ενίσχυση αγροτών υπήρξαν μερικά από τα βασικά ζητήματα της πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης, θέματα για τα οποία ο Χρήστος Μπουκώρος έχει καταβάλλει πολύχρονους και επίμονους αγώνες, με πολλές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και όχι μόνο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα μέτρα στήριξης που έχει λάβει η Κυβέρνηση .
«Ο διάλογος με τους κατοίκους της υπαίθρου είναι πάντα ενδιαφέρον και παραγωγικός, άλλωστε το ζητούμενο είναι να είμαστε κοντά και σε διαρκή επαφή με τους ανθρώπους και τα προβλήματα των χωριών του νομού μας, συνεχίζοντας την εποικοδομητική συνεργασία που έχω αναπτύξει μαζί τους», επεσήμανε ο βουλευτής Μαγνησίας και εν νέου υποψήφιος Χρήστος Μπουκώρος.

Φωτογραφία από τη χθεσινή επίσκεψη του βουλευτή Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιου Χρήστου Μπουκώρου στις περιοχές Άγιο Γεώργιο Νηλείας, Άγιο Βλάσιο και Άγιο Λαυρέντιο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το