Τοπικά

Στον «αέρα» ο νέος ιστότοπος του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

kdvm panepistimiou

To Κέντρο Δία Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ – πρώην Κ.Ε.Κ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας δημιούργησε νέα ιστοσελίδα. Κατά την περιήγηση στον νέο δικτυακό ιστότοπο www.kdvm.uth.gr, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα νέα επιμορφωτικά προγράμματα εκπαίδευσης που υλοποιούνται τη συγκεκριμένη περίοδο καθώς επίσης να πληροφορηθούν για όλες τις υπόλοιπες δράσεις του ΚΔΒΜ.

Φιλοδοξία των υπευθύνων είναι η νέα σύγχρονη και δυναμική ιστοσελίδα του ΚΔΒΜ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να αποτελέσει ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για όλους τους ενδιαφερόμενους χρήστες!

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2011 έχοντας ως βασικό αντικείμενο το σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση σειράς ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικής επιμόρφωσης και εξειδίκευσης σε διάφορα επιστημονικά πεδία αιχμής.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διαθέτει πιστοποιημένες δομές & υπηρεσίες από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Το Κέντρο λειτουργεί προσφέροντάς ολοκληρωμένες υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης σε όλα τα γνωστικά πεδία που παρέχει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό του προέρχεται κατά κύριο λόγο από το ερευνητικό προσωπικό του Ιδρύματος. Βασικός στόχος του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης τόσο των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας (φοιτητές, απόφοιτοι, ερευνητές, μέλη ΔΕΠ) όσο και του ευρύτερου κοινωνικοοικονομικού περιβάλλοντος τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Όλα τα σχετικά αιτήματα που αφορούν την υλοποίηση σχετικών δράσεων από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατατίθενται εγγράφως στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και προωθούνται στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου.
Η υλοποίηση των προγραμμάτων υλοποιείται σε σύγχρονες και άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις περιλαμβάνοντας σειρά από πιστοποιημένες αίθουσες και απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμό προσφέροντας παράλληλα και τη δυνατότητα εκπαίδευσης από απόσταση μέσω της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης e-class.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το