Τοπικά

Στο τέλος της άλλης εβδομάδας οι βαθμοί των υποψηφίων στις πανελλαδικές

Από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου αναμένεται να αναρτηθούν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι βαθμολογικές επιδόσεις θα αναρτηθούν προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας ή στις αρχές της παρεπόμενης.
Στο μεταξύ, άρχισε χθες η διαδικασία υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου. Οι διαδικασίες για την υποβολή του λήγουν τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018.

Οι υποψήφιοι απευθύνονται από χθες στα Λύκεια της Μαγνησίας για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό:
– θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το μηχανογραφικό και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).
– στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μηχανογραφικό ή και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση).
– Μέσα στην προθεσμία δηλαδή μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το μηχανογραφικό απευθύνεται στο Λύκειό του, ακυρώνεται το ήδη οριστικοποιημένο και υποβάλλει εκ νέου.
Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να το οριστικοποιήσει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το