Παραπολιτικά

Στο «στόχαστρο»… όλοι “Θ”

Αλλαγές στο Δήμο Βόλου; Ακούγεται στα ιδιαίτερα γραφεία τόσο δυνατά, σε βαθμό που να ακούμε ακόμη και εμείς, ότι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Πράττος θα αντικαταστήσει την κ. Μίνα Καλογήρου στην αντιδημαρχία Πρασίνου. Κρατάμε βέβαια μικρό καλάθι γιατί στο Δήμο Βόλου οι αποφάσεις αλλάζουν ανάλογα με την καθημερινή εναλλασσόμενη ψυχοσύνθεση του «αγαπημένου ηγέτη».

Επίσης επίσημα και ανοιχτά μέσα στο γραφείο του δημάρχου συζητείται δυσμενώς το όνομα του κ. Λιβογιάννη, στον οποίο «χρεώνουν «βλέψεις» για αντικατάσταση του Αχ. Μπέου εφόσον εκδοθεί βούλευμα παραπομπής σε δίκη.

Εκτιμούν ότι κινείται και δημιουργεί «ομάδα». Όποιος συνομιλεί με το διπλανό του είναι ύποπτος… Έτσι συμπεριφέρεται κάθε εξουσία με γυάλινα πόδια.

Εάν ο κ. Λιβογιάννης κάνει επαφές, πράγμα που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν ή φαντασιώνονται, δικαίωμά του.

Εκτός όμως από το Δ. Λιβογιάννη κατηγορούμενος με αντίστοιχα «στολίσματα» από διαφόρους παρασάνταλους του Αχ. Μπέου, για βλέψεις διαδοχής, είναι και ο κ. Θεοδώρου, ενώ αρκούνται σε διαπιστευτήρια προς τον «αγαπημένο ηγέτη» Μπατζιάκας και Μουλάς που αναμένουν «δαχτυλίδι». Αυτούς τους κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι δίχως γιατί και όχι άδικα…

Πολλούς όμως και πολλές ακόμα καθυβρίζουν ολημερίς στο Δημαρχείο, παρότι δεν τους κατηγορούν για βλέψεις διαδοχής, οπότε οι δελφίνοι δεν πρέπει να αγχώνονται.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το