Τοπικά

Στο ΣτΕ η δικαστική διαμάχη του Δήμου Βόλου και τον ανάδοχο των συνδέσεων του Περιφερειακού

Εντολή στις έμμισθες δικηγόρους του Δήμου Βόλου να παραστούν σε δικάσιμο στο Στ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έδωσε η Οικονομική Επιτροπή, προκειμένου να αντικρούσουν την αίτηση κοινοπραξίας – που ήταν ανάδοχος εκτέλεσης του έργου «Συνδέσεις Περιφερειακού με Αστικό Δίκτυο»- κατά απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας.
Το Διοικητικό Εφετείο Λάρισας είχε απορρίψει την προσφυγή της κοινοπραξίας με την οποία αιτούνταν να ακυρωθεί η απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης, με την οποία είχε απορριφθεί η ένσταση κατά της απόφασης του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, με την οποία κηρύχθηκε έκπτωτη της εργολαβίας.

Η κοινοπραξία προσέβαλλε το 2017 αίτηση αναίρεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας και η δικάσιμος ορίστηκε για τις 21 Ιανουαρίου 2019.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε επίσης, με τη λευκή ψήφο του επικεφαλής της ΛΑΣ Βόλου Απόστολου Νάνου, η έκθεση των αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού για του Γ΄τρίμηνο του έτους 2018 για τον έλεγχο υλοποίησής του. Λευκό ψήφισε ο κ. Νάνος και στο θέμα για τη συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Επέκταση Δικτύου Πεζοδρόμων και Δρόμων Ήπιας Κυκλοφορίας στον κεντρικό αστικό ιστό», δεδομένου ότι είχε ψηφίσει λευκό σε παλαιότερη συνεδρίαση για το ίδιο το έργο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το