Ελλάδα

Στο κόμμα του Μπογδάνου η Αφροδίτη Λατινοπούλου -Η ανακοίνωσή της στο twitter

Με ένα βίντεο στα social media, η Αφροδίτη Λατινοπούλου γνωστοποίησε πως θα συμπορευθεί πολιτικά με την Εθνική Δημιουργία και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.
Στην ανάρτησή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία κατά καιρούς έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τα σχόλιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μας ενώνουν κοινές αξίες, τα ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, αλλά και η τόλμη να εκφράζουμε δημόσια όσα άλλοι πολιτικοί φοβούνται ακόμα και να ψελλίσουν».

Υπενθυμίζεται ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου «κόπηκε» από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ τον περασμένο Ιούνιο. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη ΝΔ για την Αφροδίτη Λατινοπούλου φαίνεται ότι ήταν η επίθεση στην παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα. Είχαν προηγηθεί οι αναρτήσεις της για τις αξύριστες μασχάλες, για τους μετανάστες, για τους ΛΟΑΤΚΙ, αλλά και για τη μητριαρχία.

Η ανακοίνωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου:
«Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα με ποιον θα συμπορευτώ πολιτικά. Μπορεί κάποιοι να στεναχωρηθούν που δεν θα ανήκουμε στην ίδια κομματική παράταξη όμως να θυμάστε πως οι απόψεις, οι ιδέες κ τα ιδανικά μας, μας ενώνουν και αυτό είναι το σημαντικότερο. Σας ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτησή της.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το