Πολιτισμός

Στο “ΕΛΛΗΣ” οι Κουκουσέλης, Ζεμπίλας και Ματζίλης

zafeiris

Ο Ζαφείρης Κουκουσέλης,  ο Κώστας Ζεμπίλας και ο Θανάσης Ματζίλης, θα εμφανιστούν στο «ΕΛΛΗ’Σ» (Γκλαβάνη 29), την Παρασκευή 19 Ιουνίου. H εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9μ.μ.

Ο Κώστας Ζεμπίλας έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής στο Τμήμα Τραγουδιού  του Δημοτικού Ωδείου Βόλου με καθηγητές τους Νίκο Παρθένη και  Ζαφείρη Κουκουσέλη. Δραστηριοποιείται στο Βόλο εδώ και μία δεκαετία, έχει συνεργαστεί με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, καθώς και με την αθηναϊκή ορχήστρα Έμμετρον. Έχει τραγουδήσει σε  μουσικές σκηνές και έχει πάρει  μέρος σε πολλές συναυλίες  τοπικά και πανελλαδικά, με αποκορύφωμα το αφιέρωμα στο Μίμη Πλέσσα που διοργάνωσε το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου, στο Πολιτιστικό κέντρο Ν. Ιωνίας όπου απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια του συνθέτη. Μίμη Πλέσσα.

Ο Θανάσης Ματζίλης είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Βόλου και απόφοιτος του τμήματος μουσικής παραγωγής-δισκογραφίας και μουσικής τεχνολογίας του Ι.Ε.Κ ΑΚΜΗ στην Αθήνα. Από παιδική ηλικία ακόμη ασχολείται με το τραγούδι και στα 15 του χρόνια ξεκινάει να ασχολείται και επαγγελματικά. Έχει πάρει μέρος σε περισσότερες από 40 συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως: Γιώργος Νταλάρας, Μπάμπης Τσέρτος, Δημήτρης Μπάσης, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας, Χαράλαμπος Γαργανουράκης, Νίκος Παρθένης κ.α. Επίσης έχει συνεργαστεί με την ορχήστρα ”ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ” Νέας Ιωνίας δίπλα σε καταξιωμένους μουσικούς.

Από το 2010 πραγματοποιεί εμφανίσεις στην εκπομπή ”Στην υγειά μας” αρχικά με την ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Βόλου ως μαθητής, με μαέστρους τον Ζαφείρη Κουκουσέλη και  τον Αντρέα Κατσιγιάννη και στη συνέχεια  ως μεμονωμένος καλεσμένος. Από το 2011 έως και σήμερα συνεργάζεται με την καλλιτεχνική ομάδα των: Νίκου Παρθένη και Ζαφείρη Κουκουσέλη οι οποίοι υπήρξαν επίσης καθηγητές του. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα, πραγματοποιώντας μάλιστα την πρώτη του συμμετοχή σε δισκογραφική δουλειά στο δίσκο “Οι Φωνές Σ’ Αυτή Την Πόλη” με το Γιώργο Νταλάρα, και μια πλειάδα τραγουδιστών, σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους Νίκου Αναγνωστάκη.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το