Τοπικά

Στο δημαρχείο ο Γέροντας Εφραίμ – Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο (video)

Στο Δημαρχείο του Βόλου βρέθηκε σήμερα ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ όπου και επισκέφθηκε τον δήμαρχο της πόλης. Ο κ. Μπέος τον υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του, ο γέροντας ενημερώθηκε για τα προβλήματα που άφησαν στην περιοχή οι πλημμύρες του Σεπτεμβρίου αλλά και για τις ενέργειες που έχουν γίνει με στόχο την αποκατάστασή τους. Χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος αναφέρει:

“Την μεγάλη χαρά και τιμή να δεχθώ, για μια ακόμη φορά, στο Δημαρχείο την επίσκεψη του Καθηγουμένου της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ, ευεργέτη της πόλης μας και των ανθρώπων της, είχα σήμερα. Εδειξε μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να ενημερωθεί για τα προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πλημμύρες και τις προσπάθειες που κάνουμε για την αποκατάσταση των ζημιών.
Ο Γέροντας, και εν όψει των Άγιων Ημερών που έφθασαν, έδωσε την ευλογία του στους συνεργάτες μου, που ήταν εκείνη την ώρα στο Δημαρχείο και έσπευσαν να τον υποδεχθούν, και στη συνέχεια είχαμε μια μακρά συνομιλία, που όπως πάντα για μένα αποτελεί μάθημα ζωής και του είμαι ευγνώμων και γι αυτό”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το