Αθλητισμός

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσφεύγει η SL2 αν ανέβουν Αγροτικός Αστέρας και Πανδραμαϊκος

Με προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο προειδοποίησε ο πρόεδρος της Superleague 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος αν η ΕΠΟ αποφασίσει τον προβιβασμό πάνω από μίας ομάδας στη δεύτερη κατηγορία.

Στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει την Πέμπτη 6/10 και σε συνέχεια της σχετικής εντολή που δόθηκε από τη Γενική Συνέλευση, θ’ αποφασιστεί η άνοδος του Αγροτικού Αστέρα και του Πανδραμαϊκού στη Super League 2, αλλά και η αποκατάσταση όσων ομάδων δικαιώθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ (π.χ. παραμονή του Ορφέα Ξάνθης στη Γ’ Εθνική), χωρίς να «πειραχτούν» οι ομάδες που αγωνίστηκαν στη Γ’ Εθνική χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου.

Ωστόσο, στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ο πρόεδρος της Super League 2, Λ. Λεουτσάκος προειδοποίησε με προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο εφόσον η ΕΠΟ αποφασίσει τον προβιβασμό πάνω από μίας ομάδας.

¨Το πρωτάθλημα θα γίνει με 30 ομάδες. Θέλουμε ο αριθμός των ομάδων κάθε χρόνο να μειώνεται”, είπε ο Λεουτσάκος, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τ. Μπαλτάκος του απάντησε λέγοντας ότι υπάρχει εντολή από τη Γενική Συνέλευση την οποία πρέπει να υλοποιήσει.

sdna.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το