Τοπικά

Στο 90% οι πληρότητες σε Βόλο και Πήλιο για το Πάσχα

Αγαπημένος προορισμός για τις γιορτές του Πάσχα αποδείχθηκε για ακόμη μία χρονιά το Πήλιο και Βόλος, με επισκέπτες από όλη τη χώρα και όχι μόνο.
Η πληρότητα στα ξενοδοχεία της περιοχής τις τελευταίες ημέρες έφτασε το 85% και σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργο Ζαφείρη μετά και τη χθεσινή ημέρα υπολογιζόταν στο 90%.
Όπως ανέφερε στη «Θ» και φέτος τον Βόλο και το Πήλιο επέλεξαν όπως κάθε χρόνο πολλοί Έλληνες. Πολλές ήταν οι κρατήσεις από επισκέπτες γειτονικών νομών που επέλεξαν να περάσουν τις γιορτές τους εδώ. Ωστόσο, μεγάλη ήταν η προσέλευση και από άλλα μέρη όπως τη Μακεδονία και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη.
Στην περιοχή μας βρέθηκαν όμως για ολιγοήμερες διακοπές και κάτοικοι ξένων χωρών όπως από το Ισραήλ, τη Βουλγαρία και τη Σερβία.
Σύμφωνα με τον κ. Ζαφείρη οι τουρίστες επέλεξαν προορισμούς στο κεντρικό Πήλιο, το Ανατολικό Πήλιο, αλλά και στο Νότιο και φυσικά προορισμός για πολλούς ήταν ο Βόλος.
Σημείωσε ότι η πλειοψηφία των εκδρομέων ήταν οικογένειες και η διανομή τους στην περιοχή μας ήταν ώς επί το πλείστον τριήμερη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το