Τοπικά

Στις 8/12 θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Αλμυρό

 

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις προγραμματίζει και φέτος ο Δήμος Αλμυρού και για την υλοποίησή τους η Οικονομική Επιτροπή εξειδίκευσε με ομόφωνη απόφασή της πίστωση συνολικού ποσού 4.118 ευρώ.
Σύμφωνα με την απόφαση το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
-Συνδιοργάνωση εκδήλωσης στις 8 Δεκεμβρίου, του Δήμου Αλμυρού με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλμυρού, στην οποία θα συμμετέχει το Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης του Αλμυρού στην κεντρική πλατεία της πόλης. Στην εκδήλωση θα υπάρχει face painting και Άγιος Βασίλης, ενώ για την υλοποίησή της θα απαιτηθεί το ποσό των 1.000 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για έξοδα ηχητικά, φωτισμό και αμοιβή καλλιτέχνη.
-Συνδιοργάνωση εκδήλωσης με την Τοπική Κοινότητα Ανάβρας στις 15 Δεκεμβρίου, για την οποία θα απαιτηθεί συνολικό ποσό 900 ευρώ για ηχητικά και φωτισμό.
-Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικης Γιορτής του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού στις 23 Δεκεμβρίου, για την οποία θα απαιτηθεί συνολικό ποσό 500 ευρώ για ηχητικά και γλυκά.
-Συνδιοργάνωση Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης «Φαναράκια των Ευχών» στις 23 Δεκεμβρίου, με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλμυρού, για την οποία θα απαιτηθεί συνολικό ποσό 1.470 ευρώ για ηχητικά, φωτισμό, αμοιβή καλλιτέχνη και φαναράκια.
-Ποσό 248 ευρώ για αφίσες, προσκλήσεις και προγράμματα.

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το