Τοπικά

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία παραμένει η σορός του Γάλλου που εντοπίστηκε στον Κατηγιώργη -Δεν εμφανίστηκαν οι συγγενείς του

Αίτημα για δικαστική συνδρομή προς τις αντίστοιχες γαλλικές δικαστικές Αρχές, προκειμένου να γίνει λήψη DNA από τη μητέρα του Γάλλου υπηκόου, η σορός του οποίου είχε περισυλλεγεί από χειριστή θαλάσσιου ταξί στον θαλάσσιο δίαυλο μεταξύ Σκιάθου και Νοτίου Πηλίου, ώστε να ταυτοποιηθεί το πτώμα, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου το Κεντρικό Λιμεναρχείο. Σημειώνεται πως  η σορός του άτυχου άντρα βρίσκεται εδώ και ημέρες στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
O Γάλλος έκανε διακοπές στη Σιθωνία Χαλκιδικής και η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί από τους συγγενείς του στις 27 Αυγούστου. Η σορός είχε βρεθεί να επιπλέει, στον δίαυλο της θάλασσας μεταξύ Κατηγιώργη και Σκιάθου, κοντά στο Βρωμονέρι του Νοτίου Πηλίου.
Η οικογένειά του στη Γαλλία έχει ειδοποιηθεί για να έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, για να αναγνωρίσει το πτώμα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ. Η υποψία ότι ίσως η σορός ανήκει στον Γάλλο, εδράζεται στο ότι ο αγνοούμενος φέρεται να είχε ένα διπλό τατουάζ στον δεξιό μηρό του, όπως φέρεται να έχει και η σορός του άνδρα που βρέθηκε στην θάλασσα.
Η εξαφάνιση του Γάλλου, ηλικίας 30-35 χρόνων, είχε δηλωθεί στις 27 Αυγούστου στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας και μάλιστα το πτώμα φέρεται να έχει στο χέρι του μαύρο υφασμάτινο βραχιόλι με ενδείξεις από φεστιβάλ, όπου συμμετείχε ο Γάλλος.
Όλα αυτά τα στοιχεία, καθώς και τα υπόλοιπα, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι είναι πιθανόν το πτώμα να ανήκει στον Γάλλο υπήκοο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, η σορός φέρεται να ανήκει σε άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών, ύψους περίπου 1,75 μ., ενδεδυμένο με μαύρο σορτς, έφερε ένα αθλητικό παπούτσι στο αριστερό πόδι και μαύρο υφασμάτινο βραχιόλι στον δεξιό καρπό. Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το