Τοπικά

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στους Τρίτεκνους και στους απόστρατους Αξιωματικούς ο Αθ. Λιούπης

Καθημερινές είναι οι συναντήσεις του Βουλευτή Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψηφίου κ. Αθανάσιου Λιούπη με συλλόγους, φορείς αλλά και εργαζομένους υπηρεσιών, προκειμένου να τους ενημερώσει για το πρόγραμμα του κόμματος την επόμενη τετραετία. Ένα πρόγραμμα βαθιά κοινωνικό με προτεραιότητα πάντα στον άνθρωπο.
Ο κ. Λιούπης επισκέφθηκε την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας στον Βόλο και συζήτησε με τα στελέχη και το προσωπικό, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αλλά και για τα ζητήματα που τους αφορούν, τον έλεγχο νομιμότητας των πράξεων της Αυτοδιοίκησης αλλά και τη διαχείριση θεμάτων χορήγησης, ανανέωσης, απόρριψης, ανάκλησης αδειών διαμονής, θέματα ιθαγένειας, την μετάκληση εργατών από τρίτες χώρες, την στήριξη της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού, του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα, των αλιέων, όπως και γενικότερα θέματα που αφορούν στη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης.


Αργότερα, συναντήθηκε με τον Σύλλογο Τριτέκνων Μαγνησίας, όπου με την πρόεδρο κ. Σούλα Βακουφτσή και τα μέλη του ΔΣ συζήτησαν εκτενώς τα θέματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες, με τον κ. Λιούπη να σημειώνει πως γίνονται συνεχώς βήματα για τη στήριξή τους, αλλά και βήματα ενθάρρυνσης των νέων για δημιουργία οικογένειας. Τα μέλη του ΔΣ παρέδωσαν στον κ. Λιούπη υπόμνημα με τα κυρίαρχα ζητήματα, που αφορούν τους τρίτεκνους και τον ευχαρίστησαν για τη σταθερή και διαρκή του παρουσία στο πλευρό των πολυμελών οικογενειών, καθώς και ο ίδιος έχει δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια.
Τέλος, ο υπ. Βουλευτής επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Μαγνησίας και είχε μια ουσιαστική συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Τοσιλιάνη και τα μέλη της, ανθρώπους που υπηρέτησαν τη χώρα και την πατρίδα με αυταπάρνηση. Ο κ. Λιούπης παρουσίασε το κυβερνητικό έργο της ΝΔ τόσο σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής και άμυνας, αλλά και στο συνταξιοδοτικό, ενώ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το