Τοπικά

Στη νοτιοδυτική Μαγνησία ο Χρήστος Μπουκώρος

ΣΟΥΡΠΗ ΟΛΙΜΙΑ

Στη νοτιοδυτική Μαγνησία και συγκεκριμένα στα χωριά Γαύριανη και Αγιοι Θεόδωροι, όπου συνομίλησε με κατοίκους, και στη συνέχεια σε Αχίλλειο, Πτελεό, Σούρπη, Αμαλιάπολη και Πλάτανο, περιόδευσε τη Δευτέρα το απόγευμα ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.
Σε ομιλία του στη Σούρπη, ο Χρήστος Μπουκώρος αναφέρθηκε και αντάλλαξε απόψεις για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων και των παραγωγών, ενώ εκτενής διάλογος έγινε για τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στις βιομηχανίες της περιοχής.
Στον Πτελεό, παρουσία πολλών κατοίκων που θέλησαν να ακούσουν από κοντά τις απόψεις του υποψήφιου βουλευτή και να διατυπώσουν τις δικές τους θέσεις, ο Χρ. Μπουκώρος μίλησε για την τουριστική ανάπτυξη, τις προοπτικές που υπάρχουν και πώς μπορούν να αξιοποιηθούν, καθώς και για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας μίλησε για το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών και συγκεκριμένα για την ανάγκη να παραμείνει σταθερή η πορεία της χώρας, με πολιτικές που οδηγούν, ύστερα από πολλές δυσκολίες για τους πολίτες, στην ανάκαμψη και την ανάπτυξη.

ΠΤΕΛΕΟΣ ΟΜΙΛΙΑ

Ζεστή υποδοχή στον Αλμυρό
Ιδιαίτερα θερμά δήλωσαν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητά του, οι κάτοικοι του Αλμυρού σήμερα το πρωί. Από νωρίς βρέθηκε στον Αλμυρό και επισκέφθηκε μία προς μία τις υπηρεσίες και μίλησε με εργαζόμενους και πολίτες και συνομίλησε με όλους, τους οποίους γνωρίζει προσωπικά.
Εισέπραξε κλίμα ειλικρινούς συμπαράστασης στην προσπάθειά του και τις πιο ένθερμες παροτρύνσεις τους, ενώ ο ίδιος ανταπέδιδε με θερμές χειραψίες, δηλώνοντας τις ευχαριστίες του σε κάθε έναν προσωπικά για την αυθόρμητη και ειλικρινή παρουσίας του δίπλα του.
Στη συνέχεια μετέβη στην Ανάβρα, όπου μίλησε στο Πολιτιστικό Κέντρο, ενώ ακολούθησαν επισκέψεις στον Ανθότοπο, τη Νεράϊδα και το Νεοχωράκι και ομιλίες στην Ευξεινούπολη και το Κρόκιο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το