Τοπικά

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται 16χρονη αθλήτρια από τον Βόλο

Στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση 16χρονη αθλήτρια της ομάδας “Α.Σ. Βόλος 2004” που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.  Η 16χρονη είναι διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται από το πρωί της περασμένης Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιπέτεια υγείας της 16χρονης άρχισε πριν από λίγες ημέρες όταν αντιμετώπισε πρόβλημα με οδοντικό απόστημα.  Ωστόσο φέρεται να παρουσίασε επιπλοκές και αποφασίστηκε να νοσηλευτεί από τις αρχές της εβδομάδας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η κατάστασή της επιδεινώθηκε καθώς η αγωγή που έλαβε δεν βοήθησε στο να υποχωρήσει η φλεγμονή. Έτσι αποφασίστηκε από τους γιατρούς να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα “Α.Σ. Βόλος 2004” αναφέρει:
Όλα τα μέλη της ομάδας μας, διοίκηση, προπονητικό team και αθλήτριες, ευχόμαστε στην αθλήτρια της ομάδας, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, περαστικά, γρήγορη ανάρρωση, και καλή επιστροφή κοντά στους δικούς “

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το