Τοπικά

Στη Λέσχη Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας μίλησε ο Χρ. Μπουκώρος

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ 3

Στη Λέσχη Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας του Βόλου, παρουσία δεκάδων αποστράτων αξιωματικών μίλησε σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ., δημοσιογράφος, Χρήστος Μπουκώρος.
Τον υποψήφιο βουλευτή προσφώνησε ο πρόεδρος της Λέσχης, πτέραρχος Ε.Α. και περιφερειακός σύμβουλος Γρηγόρης Ιγγλέσης.
Ο Χρήστος Μπουκώρος μέσα από τη σύντομη ομιλία του αναγνώρισε ότι ο κλάδος των απόστρατων αξιωματικών έχει πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση, επισήμανε ωστόσο ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η μόνη που αναγνωρίζει την ανάγκη της αποκατάστασης των όποιων αδικιών επέφερε η οικονομική κρίση.
Στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη της ηθικής αναγνώρισης των πολύτιμων υπηρεσιών που προσφέρουν στην πατρίδα οι ενεργοί και οι απόστρατοι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας.
Υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία, στο πλαίσιο του δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος, είναι να αναγνωρίσει φωναχτά και χωρίς μεμψιμοιρία τις πολύτιμες υπηρεσίες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Εκλεισε την ομιλία του μέσα σε θερμό χειροκρότημα, με τη δέσμευση ότι, όπως ήταν ως δημοσιογράφος δίπλα στα αιτήματά τους, θα παραμείνει και ως βουλευτής αν τον τιμήσουν οι πολίτες.
Νωρίτερα, ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Στην Ενωση Πολυτέκνων
Με την πρόεδρο του Δ.Σ. της Ενωσης Πολυτέκνων Μαγνησίας Σουλτάνα Πράπα και τα μέλη της διοίκησης Βάϊο Κουκλουμπέρη, Ιωάννη Ξινογαλά, Αδάμο Ναπολέων, Νικόλαο Κόμνο, Δέσποινα Γιάκου και Ζήση Καλόγερο συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Χρήστος Μπουκώρος.
Η Σουλτάνα Πράπα και τα μέλη της Ενωσης ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Χρ. Μπουκώρο και του επέδωσαν γραπτώς τα αιτήματα των πολυτέκνων. Η πρόεδρος δήλωσε σίγουρη ότι ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος «ως δημοσιογράφος είναι γνώστης και υποστηρικτής των προβλημάτων των πολυτέκνων διαχρονικά, θα παραμείνει έτσι και ως βουλευτής. Η Ενωση χρειάζεται δίπλα της νέες φωνές και ανθρώπους με διάθεση και γνώση των προβλημάτων», είπε χαρακτηριστικά.
«Η οικονομική κρίση έχει βαθύτερες αιτίες», είπε από την πλευρά του ο Χρ. Μπουκώρος. «Μια από αυτές είναι και η δημογραφική γήρανση του ελληνικού πληθυσμού. Πέρα από τα προβλήματα της ζώσας πραγματικότητας, αν θέλουμε να έχουμε μέλλον ως κοινωνία, είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε -από όποιο μετερίζι- αγωνιστικά στο πλευρό των αιμοδοτών του έθνους, μαχητικά δίπλα στους πολύτεκνους», τόνισε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το