Τοπικά

Στη Λάρισα ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ- ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ

Με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής και Δημόσιας Διακυβέρνησης κ. Γιάννο Γραμματίδη, συναντήθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Ο κ. Γραμματίδης, ο οποίος βρίσκεται στη Λάρισα με αφορμή την αυριανή εκδήλωση στο επιμελητήριο της Λάρισας, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Αγοραστό για θέμα κοινού ενδιαφέροντος των δυο φορέων και για δράσεις σε θέματα δημόσιας διοίκησης.

Σε δηλώσεις του ο κ Γ. Γραμματίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι χρειάζονται πολύ σοβαρές αλλαγές στο γενικότερο διοικητικό σύστημα, ούτως ώστε να αντιμετωπιστούν ουσιαστικά προβλήματα, που αφορούν κάθε Περιφέρεια της Ελλάδος, όπως γραφειοκρατικές διαδικασίες, αγγυλώσεις, έλλειψη φαντασίας. «Εμείς από το Ινστιτούτο Οικονομικής Πολιτικής και Δημόσιας Διακυβέρνησης, δεσμευόμαστε ότι θα βοηθήσουμε το έργο των Περιφερειών και ιδιαίτερα το έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την οποία θα έχουμε ευκαιρία στο μέλλον να συνεργαστούμε σε πολύ πιο συγκεκριμένη βάση για προγράμματα τα οποία αφορούν την περιοχή».

Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός εκτίμησε οτι, μέσω του φορέα στον οποίο βρίσκεται, ο κ. Γραμματίδης μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση ζητημάτων που αφορούν τη δημόσια διοίκηση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το