Αθλητισμός

Στη Λάρισα δοκιμάζεται το αήττητο του Βόλου

Με θεσσαλικό ντέρμπι ολοκληρώνεται σήμερα ο α’ γύρος της Α2 πόλο. Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση αντιμετωπίζει στο κολυμβητήριο της Λάρισας τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο και θα επιδιώξει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βορείου ομίλου.
Το παιχνίδι αρχίζει στις 13.00 και αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως τα περισσότερα στην κατηγορία. Ειδικά αυτά του Ν.Ο. Λάρισας χαρακτηρίζονται ως «θρίλερ», αφού ως τώρα μετρά μία νίκη με ένα γκολ διαφορά, μία ήττα επίσης στο γκολ και τέσσερις ισοπαλίες.
Όσο για τον Βόλο, έχει εντυπωσιάσει ως τώρα. Με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες κατέχει δίκαια την 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Το αήττητο σερί του δοκιμάζεται σήμερα, αλλά στις τάξεις του επικρατεί αισιοδοξία ότι και αυτή η αποστολή θα στεφθεί με επιτυχία.

Μιλώντας στη «Θ» για τον αγώνα, ο προπονητής των Βολιωτών Δημήτρης Μπλάνας τόνισε: «Μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι, που λόγω ειδικών συνθηκών, αφού πρόκειται για θεσσαλικό ντέρμπι, έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Ο Ν.Ο. Λάρισας είναι δυνατή ομάδα και θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Βέβαια και εμείς φέτος έχουμε παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και γι’ αυτό βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία.
Δεν αποκλείεται να δούμε έναν αγώνα που θα κριθεί στο γκολ. Για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε προσεκτικοί στην επίθεση και κυρίως στο τελείωμα των φάσεων όταν θα βρισκόμαστε στην κόντρα. Όμως πάνω από όλα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Νομίζω πως οι άμυνες θα παίξουν τον καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος».

Το μοναδικό πρόβλημα του Βόλου για το σημερινό παιχνίδι είναι ο Στέργιος Παπαβασιλείου. Ο υψηλόσωμος φουνταριστός χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω ίωσης, οπότε η συμμετοχή του θεωρείται απίθανη. Στον αντίποδα, ο κ. Μπλάνας μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Δημήτρη Γλούμη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Έτσι, ο ικανός αριστερόχειρας περιφερειακός θα αγωνιστεί κατά της περσινής του ομάδας.
Διαθέσιμοι είναι οι: Ιωακείμ, Νάσιος, Κουτσουνίδης (τερματοφύλακες), Δανιήλ, Δ. Γκανάτσιος, Γιαν. Μαρινάγης, Χρ. Μαρινάγης, Μάρκου, Ανδρής, Γλούμης, Στεργίου, Νικηφορίδης, Κουφιδάκης, Νικολέρης, Βλιώρας, Γραμμένος, Πετρόπουλος, Κοκκινάκης, Μπομπός, Γιαν. Γκανάτσιος, Γαργαλέτσος, Καραλής, Νιζάμης.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γρηγόρης Σπανούδης και Άρης Σπυρόπουλος, ενώ κριτές τέρματος οι Ηλίας Μπαλαμπάνης και Γιάννης Αχλαδιώτης. Μέλη της γραμματείας θα είναι οι Μαρία Άννα Λέτσιου (σημειωτής), Χρυσοβαλάντης Μπαλαμπάνης (χρονομέτρης αγώνα) και Ιφιγένεια Νάνου (χρονομέτρης 30’’). Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Νίκος Αργυρός.

Συνοπτικά, το σημερινό πρόγραμμα στον βόρειο όμιλο:
Κολ. Λάρισας, 13.00, Ν.Ο. Λάρισας-Βόλος
Κολ. Νέας Σμύρνης, 15.30, Μίλων-ΟΦΘ
Κολ. Χαϊδαρίου, 16.00, Α.Ε. Χαϊδαρίου-Ηλιούπολη

Η βαθμολογία
(6η αγωνιστική)
1. Βόλος 14
2. ΟΦΘ 13
3. Άρης 9
4. Νηρέας Γέρ. 8
5. Α.Ε. Χαϊδαρίου 8
6. Ν.Ο. Λάρισας 7
7. Ηλιούπολη 4
8. Μίλων 2
* Δεν υπολογίζεται ο χθεσινός αγώνας Νηρέας Γέρακα-Άρης.

Share
Ετικέτες: ΒολοςΠΟΛΟ

Πρόσφατα άρθρα

Έξι συλλήψεις και 16 προσαγωγές στο Πανθεσσαλικό – Ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέα οι συλληφθέντες

Σχετικά με περιστατικό, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, από τη Γενική Περιφερειακή…

4 Δεκεμβρίου 2023

Tα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό τίμησε ο Δήμος Νοτίου Πηλίου

Tα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό τίμησε σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου…

3 Δεκεμβρίου 2023

Τέμπη: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα της 28χρονης Ελπίδας που πέθανε στο δυστύχημα – «Αύριο θα έπαιρνε το πτυχίο της»

Το πτυχίο της από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα έπαιρνε η 28χρονη…

3 Δεκεμβρίου 2023

Συγκινητικό βίντεο: «Λύγισε» ο Σβαρτσενέγκερ ακούγοντας τα όσα βίωσε 14χρονη ισραηλινή – Η Χαμάς σκότωσε τον πατέρα της

Εκεί άκουσε την ιστορία της 14χρονης Έλλα Σάνι που κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια…

3 Δεκεμβρίου 2023

Αποτροπιασμός στην Ήπειρο: Πυροβόλησαν αρκούδα με το μικρό της

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Κοζάνης, όπου διερχόμενοι οδηγοί εντόπισαν νεκρές δυο…

3 Δεκεμβρίου 2023

Ανακάλυψαν νέο είδος αράχνης: Έχει τέσσερα μάτια και νύχια και ζει στα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος θαλάσσιας αράχνης που ζει στα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής το…

3 Δεκεμβρίου 2023