Αθλητισμός

Ισόπαλοι 2-2 Βόλος και Ολυμπιακός μετά από συναρπαστικό αλλά και επεισοδιακό αγώνα

Βόλος και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Πανθεσσαλικό, έπειτα από ένα συγκλονιστικό και συνάμα επεισοδιακό παιχνίδι, το οποίο στιγματίστηκε στις καθυστερήσεις από συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών των Πειραιωτών και της αστυνομίας, οι οποίες οδήγησαν σε μία 55λεπτή διακοπή.

Στο 16’ έγινε το 1-0. Ο Γκαρσία έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Ρέτσος τον γκρέμισε και ο Παπαπέτρου έδειξε άσπρη βούλα μέσω VAR. Ο Μωραΐτης ανέλαβε την εκτέλεση, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, αλλά ο παίκτης του Βόλου πήρε το… ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 20’.

Στο 42’ ο Παπαπέτρου έδωσε και πάλι με τη βοήθεια του VAR την άσπρη βούλα, σε χτύπημα του Κόστιτς στον Μπιανκόν. Ο Ελ Κααμπί εκτέλεσε το πέναλτι δυνατά και ισοφάρισε 1-1.

Στο 45’+12’ αποκαταστάθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες, με τους Γκαρσία και Μύγα να «γκρεμίζουν» τον Φορτούνη στην κόντρα και τον δεξιό μπακ του Βόλου να δέχεται κίτρινη, η οποία ήταν η δεύτερη.
Δυναμικά ξεκίνησε και το β’ μέρος. Στο 50’ ο Βόλος κέρδισε νέο πέναλτι, με τον Μωραΐτη να ανατρέπεται από τον Ιμπόρα. Ο Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Πασχαλάκη, στέλνοντας την μπάλα σχεδόν στο κέντρο της εστίας.

Ο Ολυμπιακός απάντησε τρία λεπτά μετά, με τυχερό τρόπο. Ο Ροντινέι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο γόνατο του Καλογερόπουλου, που έκανε την προβολή για να διώξει, και κατέληξε στα δίχτυα στο 54’ (2-2).

Στο 60’ ο Ολυμπιακός πανηγύρισε, αλλά δεν έκανε το 3-2. Ο Φορτούνης εκτέλεσε έξυπνα φάουλ και βρήκε τον Μασούρα που βγήκε φάτσα με τον Κόστιτς και τον εκτέλεσε, αλλά δόθηκε οφσάιντ έπειτα από εξέταση στο VAR στον Ελ Κααμπί.

Στο 89’ και πάλι ο Ολυμπιακός πανηγύρισε για το 3-2, αλλά παρέμεινε η ισοπαλία. Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ, ο Ελ Αραμπί έκανε κεφαλιά-πάσα και ο Ελ Κααμπί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μέσω VAR διαπιστώθηκε ότι ήταν εκτεθειμένος ο πρώτος.

Στο 94’ υπήρξε είσοδος οπαδών στον στίβο του σταδίου, οι οποίοι πέταξαν αντικείμενα, με την αστυνομία να απαντά με χρήση δακρυγόνων. Το ματς ξεκίνησε ξανά μετά από περίπου 55 λεπτά, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αποφασίζουν

να… λήξουν το επεισοδιακό παιχνίδι με τον δικό τους τρόπο. Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε να κάνουν πάσες για λίγα λεπτά μετά την επανέναρξη, διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλησαν να σεβαστούν τον τραυματισμό που είχε στα μάτια του και δεν έβλεπε καλά ο γκολκίπερ του Βόλου, Κόστιτς, και δεν θα ήταν σωστό να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα (32’ Κίτσος), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ, Άλχο, Κόμπα (77’ Κορνέτ), Μωραϊτης (59’ Ασλανίδης), Γκαρσία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Καμαρά (72’ Καρβάλιο), Μπιέλ (23’ Έσε), Φορτούνης, Μασούρας (83’ Ελ Αραμπί), Ελ Κααμπί.

 

 

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Αλλαγή φρουράς στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού – Ενώ δεν έχει ληφθεί ακόμη πολιτική απόφαση για την οριστική μετεγκατάσταση

Παρουσία του Διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού του ΓΕΣ, ταξιάρχου Ιωάν. Χειμαριού θα γίνει σήμερα στο…

12 Μαρτίου 2024

Δεκτή η προσφυγή 42χρονης για τον θάνατο της μητέρας της που πνίγηκε στο σπίτι της από τις πλημμύρες

Δεκτή έκανε με Διάταξή του ο αντεισαγγελέας Εφετών Λάρισας την προσφυγή 42χρονης Φαρσαλινής, η οποία…

12 Μαρτίου 2024

«Το γελαστό παιδί» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

  Για την τελευταία προβολή της κινηματογραφικής σεζόν 2023-2024, το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc Βόλου σε…

12 Μαρτίου 2024

Βόλος: Νεαρός έκλεβε δίκυκλα και τα “διέλυε” – Βρέθηκαν εξαρτήματα και όπλο

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 20χρονος, διότι,…

12 Μαρτίου 2024

Προϋπολογισμός 14,4 εκ. ευρώ στη ΔΕΥΑ Αλμυρού το 2024

  Στα 14.480.000 ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός εσόδων - εξόδων έτους 2024 της ΔΕΥΑ Αλμυρού,…

12 Μαρτίου 2024

Boeing 737 Max: «Δεκάδες» προβλήματα στην παραγωγή του βρήκε η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ

Έλεγχοι της αμερικανικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας (FAA) στη διαδικασία παραγωγής του επιβατικού αεροσκάφους 737 Max…

12 Μαρτίου 2024