Τοπικά

Tα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό τίμησε ο Δήμος Νοτίου Πηλίου

Tα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό τίμησε σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός στο πλαίσιο εγκαινίων του Εκπαιδευτικoύ και Πολιτιστικού Κέντρου (CERN) στο Νεοχώρι.
Αρχικά τελέστηκε Αγιασμός και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Διοικητή της 32ης ΤΑΞΠΝ, τον Περιφερειακό Διευθυντή Θεσσαλίας, τον Διευθυντή ΔΑΜ Μαγνησίας και τη Λιμενάρχη Βόλου.
Ο κ. Μιτζικός τόνισε ότι η βράβευση είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει ο Δήμος στα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό που συνέβαλαν τα μέγιστα στις θεομηνίες “Daniel” και “Εlias” που έπληξαν τον Δήμο.

“Έχουμε άριστη συνεργασία και οι δημότες νοιώθουν ασφάλεια. Είναι ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για όσα κάνατε ” τόνισε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου.

Για το κτήριο του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Κέντρου (CERN) ανέφερε πως έγινε η αλλαγή της στέγης και με ίδιους πόρους διαμορφώθηκε ο χώρος που θα διατίθεται για παραστάσεις, συναυλίες, συνέδρια, εκθέσεις κ.ά.

Στη συνέχεια η Δρ. Τζένη Μωραΐτη, συγγραφέας, π. Σχολική Σύμβουλος, π. Συντονίστρια Προσχολικής ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας ανέπτυξε το θέμα: Κλιματική κρίση: όταν η πρώιμη ενημέρωση των παιδιών εξασφαλίζει περιβαλλοντικά εγγράμματους πολίτες που έχουν τη λύση. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι εμπειρίες από τη μικρή ηλικία μπορούν να συμβάλλουν μετέπειτα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το Μέλος Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας ΚΕΔΕ Νικ.Γκότσης συνεχάρη τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου τόσο για την συνεργασία του Δήμου με τα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό όσο και για τη γνώση που είχε το Υπουργικό κλιμάκιο για τα προβλήματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με το ορχηστρικό σύνολο “Vive la mandoline” και τη Χορωδία κατοίκων Νοτίου Πηλίου “Χορτωδία”.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κασσελάκης: Άμεσα μέτρα €3,2 δισ. για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Άμεσα μέτρα ύψους 3,2δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας περιλαμβάνουν οι προτάσεις του Στέφανου…

12 Μαρτίου 2024

Μενίδι: Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Ξανθόπουλος

Σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία διαδραματίζονται στη λεωφόρο Δεκελείας, στο Μενίδι, όπου τα ξημερώματα έχασε…

12 Μαρτίου 2024

Νέα ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη ο δράστης

Νέο ομοφοβικό επεισόδιο σημειώθηκε, τη Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη, στο πλακόστρωτο του Λευκού Πύργου. Συγκεκριμένα, έγινε…

12 Μαρτίου 2024

Απογευματινά χειρουργεία: Ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη – Οι πρώτες επεμβάσεις και το σχόλιο Γεωργιάδη

Από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία…

12 Μαρτίου 2024

Γερμανία: Κρίσιμη δίκη για το ακροδεξιό AfD λίγο πριν τις εκλογές

Δεκαπέντε χιλιάδες σελίδες δικογραφίας, πάνω από 270 φάκελοι, 100 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και μια διαδικασία που…

12 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Την χτυπούσε μπροστά στο παιδί τους

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με το θύμα της επίθεσης…

12 Μαρτίου 2024