Ελλάδα

Στάθης Ανθης: Νέα στοιχεία στην υπόθεση της εξαφάνισης – θρίλερ

Mε την πολυσυζητημένη εξαφάνιση του 33χρονου Στάθη Άνθη, αδελφό του Δημήτρη Άνθη, ο οποίος κατήγγειλε δημόσια ότι έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό ηθοποιό, ασχολήθηκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Μάλιστα, στα πλαίσια της εκπομπής αποκαλύφθηκε πως πριν από δύο μήνες βρέθηκε νεκρός ένας άλλος εργαζόμενος στον ίδιο εργασιακό χώρο στην Αγγλία, γεγονός που σόκαρε τον Άνθη, ο οποίος είχε αρχίσει να εκφράζει φόβους και για τη δική του ζωή.

Πριν εξαφανιστεί ο 33χροόνος είχε στείλει ένα ηχητικό ντοκουμέντο σ’ έναν φίλο του, στο οποίο μιλούσε για ένα περιστατικό που έλαβε στον εργασιακό του χώρο με κάποιον άλλον εργαζόμενο. «Ο αλλήθωρος από πάνω αποφάσισε να βάλει μία κρυφή κάμερα επειδή κάποιοι άφηναν βρώμικο το χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις και να μιλήσω με την εταιρία. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν αισθάνομαι ασφαλής…», έλεγε ο Άνθης.

Ταυτόχρονα, ένας φίλος του, που τον είχε φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο πριν χαθεί στο Πλίμουθ, κατέθεσε πως ο Στάθης δεν ήθελε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο επειδή κάτι φοβόταν. Η απάντηση του ξενοδοχείου στην εκπομπή έπειτα από σχετικό email με ερώτηση αναφορικά με την εξαφάνιση τού Άνθη, έχει ως εξής:

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το