Lifestyle, Θ Plus

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο Αγιον Ορος μετά τη νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική

Στο Άγιον Όρος βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης, μετά τη νοσηλεία που είχε στο ψυχιατρικό ίδρυμα «Δαφνί». Ο ηθοποιός έπειτα από δική του πρωτοβουλία αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα της ψυχιατρικής κλινικής όπου και νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα, προκειμένου να μπορέσει να βρει και πάλι τις ψυχικές του ισορροπίες και να επαναπροσδιορίσει κάποια πράγματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», ο Σταμάτης Γαρδέλης βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στο Άγιον Όρος, δίπλα στον πνευματικό του, ο οποίος είναι σαν φύλακας άγγελος του, τον καθοδηγεί και τον συμβουλεύει. Θα παραμείνει εκεί μέχρι την Κυριακή και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως τη Δευτέρα, ο ηθοποιός που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80 θα συναντηθεί με τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη, προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση να συνεργαστούν στην ταινία «Λύκειο, χαβαλές, ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο5», με τον ηθοποιό να προορίζεται για τον ρόλο του Πλάτωνα.

«Εχω χρέος 80.000 ευρώ»
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης, μιλώντας για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, είχε αναφέρει: «Όλα τα έχω φτιάξει με τα χέρια μου και όλα αυτά θα πρέπει να κατεδαφιστούν. Πρέπει να γκρεμιστούν γιατί έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και ήδη έχουν βγάλει το σπίτι που μένω στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω και το δεύτερο πλειστηριασμό τώρα, εκτός και αν προλάβω και τα γκρεμίσω, βεβαίως και να πληρώσω κιόλας αφού γκρεμίσω.

Το συμπλεγματικό στην όλη ιστορία είναι ότι εγώ έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης. Γιατί αγόρασα μία έκταση, την έβαλα στο υποθηκοφυλακείο, πληρώνω ΕΝΦΙΑ, πληρώνω κανονικά τους φόρους μου, την έχω τακτοποιήσει με τον νόμο 4014, μετά βγήκαν και είπαν ότι είναι δασικά και δεν μπορείς να χτίσεις σπίτι και έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο, το οποίο αρχίζει και τοκίζεται από τότε, εδώ και 15 χρόνια. Η εφορία σου λέει εγώ θέλω τα λεφτά μου, βρες τα με το κράτος, με τις υπηρεσίες οι οποίες δεν συνεννοούνται. Δεν έκλεψα κανέναν και με αντιμετωπίζουν σαν κλέφτη. Μου έχουν φτάσει τα χρέη μέχρι εδώ. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου τον χρόνο μου και τον κόπο μου που έχω δώσει εδώ μέσα. Με κοροϊδέψανε, τρέχω συνέχεια στα δικαστήρια, δεν έχω χρόνο, έχω το άγχος. Κάνεις ένα όνειρο και γίνεται εφιάλτης. Είμαι σε αδιέξοδο».

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το