Η Απτυχίωτη

Σπουδαίοι αθλητές δίπλα στην Ελένη για το ΕΕΕΕΚ Βόλου (Video)

Στις 14 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ. στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου, γινόμαστε όλοι συνεπιβάτες στο υπέροχο ταξίδι αγάπης και αλληλεγγύης για την αγορά λεωφορείου για τα παιδιά με Αναπηρία του ΕΕΕΕΚ Βόλου, στην έκθεση φωτογραφίας της δημοσιογράφου Ελένης Παπαθανασίου-Αποστολάκη με θέμα “Βόλος η πόλη μου”. Κοινωνοί αυτής της προσπάθειας είναι σπουδαίοι αθλητές που μετέχουν στην προβολή της εκδήλωσης και ενεργοποιούν την κοινωνική συμμετοχή.

Οι αρχηγοί της Εθνικής μπάσκετ ανδρών Γιάννης Μπουρούσης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος, η αρχηγός της Εθνικής μπάσκετ γυναικών Εβίνα Μάλτση, ο Βολιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης και ο κορυφαίος διεθνής αναρριχητής Νίκος Μαγγίτσης στηρίζουν την πρωτοβουλία της Ελένης Παπαθανασίου και μετέχουν στην προσπάθεια που συνδιοργανώνουν η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας-Μορφωτικό Ίδρυμα, Επικουρικό Ταμείο ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Μαθητών ΕΕΕΕΚ Βόλου, Σύλλογος Γονέων ΑμεΑ Ν. Μαγνησίας, Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου, Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου και το Ξενοδοχείο Park.

Θα είμαστε όλοι εκεί ώστε, με τη συμμετοχή μας, να κάνουμε το όνειρο των παιδιών πραγματικότητα και ως κοινωνία να προσφέρουμε την αυτονόητη δυνατότητα σε αυτά τα παιδιά να πηγαίνουν στο σχολείο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το