Τοπικά

Σποράδες:80χρονη απείλησε τον γιο της ότι θα του πετάξει οξύ

 

Ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 80χρονη αγνώστου διαμονής στις Ηνωμένες Πολιτείες, που δικάστηκε ερήμην, για εξύβριση, παραβίαση δικαστικής απόφασης και ενδοοικογενειακή απειλή κατά εξακολούθηση σε βάρος του 60χρονου γιου της.
Η ηλικιωμένη κατηγορούμενη, την 1η Αυγούστου 2022, λόγω προσωπικών διαφορών, απείλησε τον γιο της τηλεφωνικά, ο οποίος κατοικεί και διατηρεί επιχείρηση ενοικίασης σκαφών σε νησί των Σποράδων, πως θα τους πετάξει οξύ και θα έρθει στο νησί για να τους κάνει κακό σε όσους βρίσκονταν στον χώρο εκείνη την ώρα που μιλούσε με τον γιο της. Επτά ημέρες μετά, στις 8 Αυγούστου του ίδιου έτους, η 80χρονη απείλησε ξανά τον γιο της πως θα βάλει φωτιά στο κατάστημα που διατηρεί, ενώ του έστειλε και μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο στο οποίο εξαπέλυε διάφορες ύβρεις.
Ο 60χρονος καταγόμενος από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο ίδιος, με σπαστά Ελληνικά, υποστήριξε, πως οι απειλές της 80χρονης μητέρας του, του προκάλεσαν τρόμο και ανησυχία για τον ίδιο και για την επιχείρησή του κι αυτός ήταν ο λόγος, που κατέθεσε μήνυση σε βάρος της.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το