Κόσμος

Σπάιντερμαν για κλάματα κατέληξε στη φυλακή επειδή διέκοψε αγώνα μπάσκετ (video)

Στην Ελλάδα οι εισβολείς σε αγωνιστικούς χώρους απολαμβάνουν την απόλυτη ασυλία αλλά στις Φιλιππίνες οι νόμοι είναι αυστηροί ακόμα και όταν οι εισβολείς έχουν «αθώα» κίνητρα όπως η περίπτωση ενός νεαρού άνδρα που εισέβαλε σε αγώνα μπάσκετ για το παγκόσμιο κύπελλο του 2019.
Ο… σπάιντερμαν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να στείλει το μήνυμα του. Δυστυχώς για αυτόν ακόμα και η είσοδος του στον αγωνιστικό χώρο έγινε με άσχημο τρόπο.

«Ψηφίστε! Αγάπη!»
Ο Φελιζάρτα Κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε «Ψηφίστε! Αγάπη!» συγκρούστηκε με το κέντρο του γηπέδου με τον παίκτη του Σαν Μιγκέλ Τζουν Μαρ Φαγιάρντιο. Μάλιστα χωρίς να το θέλει χτύπησε και τη μπάλα που είχε υπό τον έλεγχο του ο μπασκετμπολίστας και ο αγώνας διακόπηκε.

Είχε και δύο συνεργούς
Η ασφάλεια της αρένας και οι αστυνομικοί έτρεξαν γρήγορα πάνω του. και συνέλαβαν τον σπάιντερμαν που λίγα λεπτά αργότερα αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για τον Πάολο Φελιζάρτα.

Μάλιστα συνελήφθησαν άλλοι δύο συνεργοί του εκ των οποίων ο ένας θα βιντεοσκοπούσε το εγχείρημα του, ενώ ο δεύτερος ήταν και αυτός ντυμένος με την στολή του σούπερ ήρωα.

«Επεσε πάνω μου ο μπασκετμπολίστας»!
«Ηθελα απλώς να στείλω ένα μήνυμα επειδή είναι οι εκλογές στη χώρα», ανέφερε, ανέφερε ο Πάολο Φελιζάρτα στο rappler.com και συμπλήρωσε: «Θέλω απλώς να μεταδωσω σε όλους μας να δώσουμε αγάπη». Σχετικά με τη σύγκρουση που είχε με τον Μαρ Φαγιάρντο είπε: «Δεν ήθελα να τον χτυπήσω. Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο αθλητής δε με είδε και έπεσε πάνω μου».

Ανοίγουν οι κάλπες
Οι κάλπες στις Φιλιππίνες ανοίγουν σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου και ο Φελιζάρτα εκτός των άλλων επιβαρύνθηκε με κατηγορίες εμπλοκής στις προεκλογικές διαδικασίες και βρέθηκε στη φυλακή με πολύμηνη φυλάκιση.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το