Ελλάδα

«SOS» από το Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε 15χρονη από την περιοχή των Αχαρνών

ImageHandler (1)

Έκκληση για τον εντοπισμό της 15χρονης Σουμπίνα Α. απευθύνει το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το ανήλικο κορίτσι κινδυνεύει από τρεις ανθρώπους.

Η Σουμπίνα εξαφανίστηκε στις 15 Σεπτεμβρίου στις 08:00 το πρωί από το σπίτι της στην περιοχή των Αχαρνών. Έχει ύψος 1,55 μ., ζυγίζει 45 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, κόκκινη μπλούζα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και είχε μαζί της μια κίτρινη-μαύρη τσάντα πλάτης.

«Λόγω της πολυήμερης παραμονής της Σουμπίνα μακριά από τους δικούς της ανθρώπους, κρίνεται αναγκαία η άμεση εύρεσή της, καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι για τη σωματική και ψυχική της ακεραιότητα από τρίτα άτομα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένειά της ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους». αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

afisa

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να τηλεφωνήσει στο Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Πηγή www.protothema.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το