Τοπικά

Σοκάρουν οι γονείς των θυμάτων στη Μακρινίτσα – “Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι τα παιδιά μου έφυγαν”

Από τις ευχές και τα χαμόγελα ευτυχίας στον παραδοσιακό τους γάμο πριν από σχεδόν 2 χρόνια, σε ένα έγκλημα που πάγωσε τη Μακρινίτσα και συντάραξε ολόκληρη τη χώρα…
Δύο αδέρφια έπεσαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους, από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της κοπέλας. O 30χρονος Γιώργος και η 28χρονη Κωνσταντίνα ήταν αδύνατον να γλιτώσουν εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα.
Η μητέρα των θυμάτων κατάφερε να γλιτώσει τραυματισμένη, με τον σύζυγό της μέσα στο σοκ και τον πόνο του, να προσπαθεί να κρατήσει το δίχρονο εγγόνι του έξω από το σπίτι για να μην δει νεκρή τη μητέρα αλλά και τον θείο του.
Αργά χθες το βράδυ, o άντρας που κάποτε ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε έφτασε οπλισμένος με μαχαίρι. Το κλείδωμα της πόρτας δεν ήταν αρκετό για να τον σταματήσει.
Τα δάκρυα μπροστά από τα κηδειόχαρτα στο σπίτι συμπυκνώνουν τον πόνο κι την θλίψη συγγενών αλλά και φίλων της οικογένειας.

Σοκάρουν οι γονείς των θυμάτων
Οι γονείς τους θυμάτων του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα περιέγραψαν στο LIVE NEWS τις τελευταίες στιγμές των παιδιών τους.
Η μητέρα των δύο παιδιών που έπεσαν νεκρά από το μαχαίρι του 30χρονου δράστη, Αθανασία Τσάπα, τόνισε πως ακόμα βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και πως περιμένει ακόμα να δει τα παιδιά της ζωντανά. «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι τα παιδιά μου έφυγαν, περιμένω να τα δω να έρχονται» σημείωσε, εξηγώντας τι συνέβη εκείνα τα δραματικά λεπτά.
Όπως εξήγησε, η επίθεση του δράστη ξεκίνησε από την ίδια, όμως στη συνέχεια η κόρη της κατάλαβε τι συνέβη και μπήκε μπροστά για να την προστατεύσει. «Εγώ πιστεύω ότι θα σκότωνε εμένα, αν δεν κατέβαινε εκείνη την ώρα το παιδί μου» συμπλήρωσε η Αθανασία Τσάπα.
«Προσπαθούμε να δώσουμε δύναμη στο εγγονάκι μας, που είναι 2,5 ετών» πρόσθεσαν οι γονείς των δύο θυμάτων, ενώ ο Απόστολος Τσάπας ζήτησε την τιμωρία του δράστη. «Να μην βγει ποτέ έξω. Πρέπει να φάει ισόβια, τα παιδιά όμως δεν θα γυρίσουν πίσω» συμπλήρωσε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το