Κόσμος

Σοκαριστικό βίντεο από τις ΗΠΑ: Αμάξι παρέσυρε νεαρό που είχε δεχθεί χτύπημα από αστυνομικό με taser

Αμάξι πάτησε έναν 28χρονο στο Κολοράντο καθώς κειτόταν στην άσφαλτο μετά από χτύπημα που είχε δεχθεί με αστυνομικό taser.

Αστυνομικοί έκαναν σήμα στον Μπρεντ Άλεν Τόμσον να σταματήσει, καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Ο νεαρός, πράγματι, σταμάτησε και τον υπέβαλαν σε σωματικό έλεγχο και εξακρίβωση στοιχείων. Ωστόσο, Τόμσον για άγνωστο λόγο έδωσε ψεύτικο όνομα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο νεαρός άρχισε να τρέχει κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου με δύο αστυνομικούς να τον καταδιώκουν. Πήδηξε την μπάρα στην άκρη του δρόμου και έτρεξε στο γρασίδι που χωρίζει τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Στη συνέχεια πήδηξε το δεύτερο φράγμα για να επιστρέψει στο δρόμο, με τον βοηθό σερίφη να τον χτυπάει με ηλεκτροσόκ. Ο Τόμσον σωριάστηκε στην άσφαλτο και εκείνη τη στιγμή τον παρέσυρε ένα διερχόμενο όχημα.

Οι δύο αστυνομικοί του παρείχαν τις βοήθειες και μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της πολιτείας, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Την περασμένη εβδομάδα, το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Λάριμερ ανακοίνωσε ότι δεν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά του αστυνομικού που χτύπησε τον νεαρό με το teaser. Από την πλευρά της η οικογένεια του θύματος δήλωσε ότι σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατά των αστυνομικών.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το