Τοπικά

Σοκ στην Αγριά από τον ξαφνικό θάνατο 42χρονου

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου άφησε σήμερα ένας 42χρονος από την Αγριά.  Πρόκειται για τον Βασίλη Κοντό, οδηγό ταξί, ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία.
Σήμερα νωρίς το απόγευμα ο 42χρονος κατευθυνόταν με το ταξί του στο Ξουρίχτι για να παραλάβει πελάτισσα που τον είχε καλέσει. Στη διαδρομή όμως ο 42χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αμέσως ακινητοποίησε το όχημα.  Κάλεσε τον αδερφό του, του είπε ότι δεν είναι καλά και ζήτησε βοήθεια.  Ο αδερφός του 42χρονου βρέθηκε στο σημείο που είχε σταματήσει ο Βασίλης.
Άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και ξεκίνησαν μαζί με το αυτοκίνητο του Βασίλη για να “μοιράσουν” τη διαδρομή με το ασθενοφόρο.  Στο ύψος των Καλών Νερών το αυτοκίνητό τους συναντήθηκε με το ασθενοφόρο.  Οι διασώστες παρέλαβαν τον 42χρονο και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο του Βόλου. Στο Νοσοκομείο  ο 42χρονος διασωληνώθηκε αλλά δυστυχώς μετά από 40 λεπτά, και ενώ φαινόταν ότι η κατάστασή του καλυτέρευε, άφησε την τελευταία του πνοή.  Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του σόκαρε απόψε την Αγριά.  Όλοι μιλούν για έναν ευχάριστο, ευγενικό και πολύ κοινωνικό άνθρωπο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το