Ελλάδα

Σκύλος θρηνεί τον τετράποδο φίλο του και δεν τον εγκαταλείπει – Δείτε βίντεο

Μία συγκινητική ιστορία ανάμεσα σε δύο τετράποδους φίλους κατέγραψε σε βίντεο η βολεϊμπολίστρια από την Κρήτη Νίκη Μανωλάκη.

Στο βίντεο, φαίνεται ένα σκυλάκι το οποίο είναι νεκρό -πιθανότατα από χτύπημα αυτοκινήτου- και ένα άλλο, το οποίο στέκεται ακριβώς δίπλα του, αρνούμενο να το εγκαταλείψει. Και τα δύο φορούν αλυσίδες.

H συγκλονιστική στιγμή που απαθανατίστηκε σε παράλληλο δρόμο της εθνικής κοντά στο ΙΚΑ στο ρεύμα προς Ηράκλειο από Μοίρες, κινητοποίησε και συγκίνησε φιλόζωους και μη.

«Κινητοποιήθηκαν πολλοί εξαιρετικοί άνθρωποι και τους ευχαριστώ. Εγω είχα φύγει από το σημείο όταν έφτασαν για βοήθεια καθώς δούλευα στις 21:00 και αφού είχα επικοινωνήσει με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσα. Συνήθως είμαι εκείνη που πράττει και οχι εκείνη που απλά ειδοποιεί. Δεν είχα το θάρρος όμως εκείνη τη στιγμή να βοηθήσω παραπάνω. Απ οτι είδα ένας νεαρός εθελοντής χάιδεψε τον σκυλάκο, τον ηρέμησε και τον παράλαβαν οι κυνοκομοι. Τον ευχαριστώ απ την καρδιά μου. Και όσους κινητοποιήθηκαν από το δήμο και το κυνοκομειο Ηρακλείου. Το άλλο σκυλάκι δυστυχώς ήταν νεκρό ήδη. Η αφοσίωση του φίλου του με έχει συνταράξει πραγματικά. Μεγαλείο από τα ζωα…κρίμα για το σκυλάκι που χάθηκε. Κρίμα και για τη ζωή σε αλυσίδα που πέρασαν. Και τα δυο έσερναν αλυσίδες…Αυτό ζω αυτή τη στιγμή», έγραψε η αθλητρία στο Facebook.

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το