Τοπικά

Σκουπίδια, σύριγγες, εγκατάλειψη, βρωμιά- «Ρημάδι» το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο (photos)

Το μεγαλύτερο άλσος του Δήμου Βόλου ρημάζει και οι δρόμοι του είναι γεμάτοι σύριγγες και σκουπίδια. Η καταστροφή είναι η απόλυτη εικόνα στο Πεδίον του Άρεως που είναι εγκαταλειμμένο. Ο μεγαλύτερος πνεύμονας της πόλης έχει εξελιχθεί στο πλέον επικίνδυνο σημείο της
Σε μια περίοδο που πολίτες διεκδικούν και απαιτούν περισσότερους ελεύθερους χώρους, οι ήδη υπάρχοντες χώροι πρασίνου όπως το Πεδίον του Άρεως ρημάζουν. Την περιοχή επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης.
«Ένας καταπληκτικός χώρος περιαστικού πρασίνου, ο μεγαλύτερος στην πόλη, παραμένει και επί 5 χρόνια δημοτικής αρχής Μπεου αφημένος στο έλεος του Θεού.
Όλοι θυμόμαστε τις λαϊκίστικες δηλώσεις του απερχόμενου δημάρχου μπροστά στις κάμερες για τους πολιτικούς απατεώνες που 40 χρόνια δεν έκαναν τίποτα για την πόλη και πως αυτός θα έκανε το πεδίο του Άρεως να λάμπει.
Τα 20.000.000€ που λέει ότι έχει απόθεμα στα ταμεία δεν ήταν αρκετά για να δοθεί η απαραίτητη προσοχή στον μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου της πόλης, που πλέον αποτελεί εστία μόλυνσης.
Οι προηγούμενοι κρίθηκαν, ο ίδιος έχει εντάξει στη παράταξη του αυτούς που αποκαλεί»πολιτικούς απατεώνες» μήπως σωθεί», τονίζει η παράταξη Μαζί για τον Βόλο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το