Τοπικά

Σκληρή επίθεση ΚΙΝΑΛ κατά Πλαστάρα – Φούλη Τσιώμου: “Προπαγανδίζει τον μπεϊσμό”

“Ξένο σώμα” θεωρείται ο υποψήφιος βουλευτής Τρύφωνας Πλαστάρας για το τοπικό ΚΙΝΑΛ καθώς σκληρή δήλωση εναντίον του έγινε από την γραμματέα του Κινήματος Φούλη Τσιώμου. Μετά τον πρώην γραμματέα του κόμματος Γ. Φώτη που τον κάλεσε να απαντήσει εάν ντρέπεται για την στήριξη που δίνει στην δημοτική αρχή Μπέου, η γραμματέας του κόμματος στο Βόλο πήρε θέση εναντίον του υποψήφιου βουλευτή. Όλα ξεκίνησαν με τους “ύμνους” Πλαστάρα υπέρ του Γ. Μουλά , ενώ δεν ήταν άγνωστη στήριξη που του έδωσε η δημοτική αρχή στο Επιμελητήριο υποστηρίζοντας πως είναι τιμή του αν στον στηρίζει ο Μπέος.

Στην κριτική που δέχτηκε για τη στάση του από τον Γ. Φώτη ο Τ. Πλαστάρας απάντησε πως υπάρχει εσωστρέφεια , αλλά λίγες ώρες αργότερα η δήλωση της Φούλης Τσιώμου δείχνει το κλίμα που υπάρχει εις βάρος του εντός της κομματικής οργάνωσης:

“Η κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  δημοσιευμάτων με συγκεκριμένο πολιτικό στόχο προπαγάνδας του έργου της Δημοτικής Αρχής Μπέου και μάλιστα κορυφαίων στελεχών της, που έχουν μάλιστα διακριθεί για την αντιδημοκρατική συμπεριφορά τους εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου… όσο και εάν υμνούν την επιχειρηματική  δράση εταιρειών της πόλης… δεν συνάδει με την πολιτική  συμπεριφορά στελεχών του χώρου και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο. Ο δε σεβασμός στα στελέχη μας και όποιον άλλον, έχουν δώσει στην πράξη αγώνες απέναντι στον μπεϊσμό  όταν άλλοι σιωπούσαν, συνεργαζόταν ή αδιαφορούσαν για όσα συμβαίνουν στη πόλη, για το Κίνημα Αλλαγής είναι δεδομένος και αδιαπραγμάτευτος”, δήλωσε η γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το