Κόσμος

Serial killer στην Κύπρο: Σε παιδί ανήκει η σορός της δεύτερης βαλίτσας

Το πρωί της Δευτέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες με το σόναρ και τη ρομποτική κάμερα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό με στόχο να εντοπιστεί και η άλλη βαλίτσα, που ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε και να πέταξε στη λίμνη ένα από τα θύματα του. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής ανήκει σε παιδί.

Όπως όλα δείχνουν, η σορός που εντοπίστηκε στη βαλίτσα ανήκει στην οκτάχρονη Έλενα Ναταλία Μπουνέα, κόρη της Λίβια Φλορεντίνα που είχε ανασυρθεί την περασμένη Κυριακή. Το πτώμα εντοπίστηκε σε πλήρη αποσύνθεση, ενώ ήταν ντυμένο και όχι γυμνό. Τα δύο αυτά θύματα, σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε ο 35χρονος, ήταν τα πρώτα του θύματα τα οποία στραγγάλισε και πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη το 2016.

Μετά τον εντοπισμό και της δεύτερης σορού στην Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο, απομένει πλέον ο εντοπισμός της σορού της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ, από τις Φιλιππίνες, την οποία ο 35χρονος λοχαγός υπέδειξε ότι την πέταξε και εκείνη στη συγκεκριμένη λίμνη.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, αναφερόμενος στις έρευνες που διενεργούνται προς εντοπισμό των σορών των θυμάτων, εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας το σύστημα σόναρ είχε σαρώσει ολόκληρη την έκτασης της λίμνης.

Πρόσθεσε ότι στις 5:00 το πρωί της Κυριακής δόθηκαν τα αποτελέσματα της σάρωσης, επισημαίνοντας ότι ο αναλυτής και χειριστής του σόναρ υπέδειξε κάποια σημεία αναφοράς δίδοντας μάλιστα και προτεραιότητα. Συνεχίζοντας, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής είπε ότι στο σημείο πρώτης προτεραιότητας με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας προσεγγίστηκε, εντοπίστηκε το αντικείμενο, σηματοδοτήθηκε και στη συνέχεια, δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μία βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχε μία σορός.

«Εσείς θα βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι»
Την ίδια ώρα έρχονται στο φως νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις αναφορικά με τη δράση του serial killer «Ορέστη». Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News φέρεται να είπε απευθυνόμενος στους αξιωματικούς της Κυπριακής αστυνομίας ότι «εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν τη Μ. Πέμπτη ο serial killer είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο για την ανανέωση της διαταγής κράτησής του, είδε να περνούν μπροστά του δύο ανακριτές και τους είπε: «Σκότωσα κι άλλες. Να πάτε να βρείτε πού είναι».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το