Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ ρίχνουν «πόρτα» στην Ζωή

diaskepsiproedrwn

Την «πλάτη» τους στη Ζωή Κωνσταντοπούλου γύρισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ, τα οποία δεν θα συμμετάσχουν στην Διάσκεψη των Προέδρων.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν πως δεν υπάρχει λόγος σύγκλισης της Διάσκεψης, από την στιγμή που διανύουμε προεκλογική περίοδο, κάνοντας λόγο παρελκυστική τακτική από την πλευρά της Προέδρου της Βουλής.

Οι εκπρόσωποι της ΚΟ του ΚΚΕ δεν θα πάρουν μέρος στη σημερινή συνεδρίαση της διάσκεψης των Προέδρων, ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, τονίζοντας πως η συνεδρίαση δεν έχει κανένα απολύτως αντικείμενο, από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί και ουσιαστικά βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως δεν βλέπει κανέναν λόγο για πραγματοποίηση της σημερινής διάσκεψης των προέδρων.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε η Νέα Δημοκρατία θα παραστεί.

Στη Διάσκεψη, που έχει οριστεί για τις 6 το απόγευμα, η κ. Κωνσταντοπούλου επιθυμεί να τεθεί το θέμα της Σύγκλισης της Ολομέλειας για να συζητηθούν όλα όσα συνέβησαν κατά το τελευταίο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και οι εκκρεμότητες της Βουλής μετά την παραίτηση της κυβέρνησης.

unnamed_152

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το