Τοπικά

Συνάντηση Αθανασίου, Σούρλα, Χρυσοβελώνη

xrisoveloni

«Το κράτος δικαίου και ο ανθρωπισμός επιβάλλουν την εξασφάλιση του δικαιώματος στις σπουδές σε κάθε νέο άνθρωπο. Ο κ. Αθανασίου με διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση θα πάρει την αναγκαία πρωτοβουθανασίουλία προκειμένου να καλυφθεί το υπάρχον νομοθετικό κενό», δήλωσε σήμερα η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μετά τη συνάντησή της με τον Υπουργό Δικαιοσύνης  και τον γενικό γραμματέα Διαφάνειας κ. Σούρλα.

Η κ. Χρυσοβελώνη ενημέρωσε επίσης  την πολιτική ηγεσία του υπουργείου σχετικά με τις πρόσφατες πρωτοβουλίες των ΑΝΕΛ που αφορούν την συμπλήρωση του νομοθετικού πλαισίου για την χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων. Συγκεκριμένα η τομεάρχης Δικαιοσύνης του Κινήματος ζήτησε την υιοθέτηση σχετικών τροπολογιών της για την αναστολή τόσο της κρατικής επιχορήγησης κομμάτων που εμπλέκονται σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος όσο και τυχόν αδειών λειτουργίας ραδιοτηλεοπτικών σταθμών.

Από πλευράς του ο κ. Σούρλας κατά την συζήτηση που είχε με την κ. Χρυσοβελώνη επαίνεσε κάθε πρωτοβουλία η οποία αποσκοπεί στην ενίσχυση της διαφάνειας στα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων και στην λογοδοσία όσων διαχειρίζονται χρήματα του Ελληνικού λαού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το