Ελλάδα

Σήμερα ανακοινώνεται η εκλογική συνεργασία Ποταμιού – Λυκούδη

λυκούδης-Θεοδωράκης

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Θεοδωράκη κατά την οποία εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί η εκλογική συνεργασία του Ποταμιού με τους Μεταρρυθμιστές του Σπύρου Λυκούδη.

Παρών στην συνέντευξη Τύπου στην Παλιά Βουλή θα είναι και ο κ. Λυκούδης, ο οποίος είχε δηλώσει ότι οι συζητήσεις που είχε με τον κ. Θεοδωράκη και το Ποτάμι απέδωσαν καρπούς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλα τα στελέχη των Μεταρρυθμιστών θα «μετακομίσουν» στο Ποτάμι.

Τα στελέχη του Ποταμιού έχουν ρίξει το βάρος τους στις περιφέρεις όπου το κόμμα έχει «ρεύμα», όπως στην Κρήτη που στις ευρωεκλογές έφτασε σε ορισμένες περιοχές μέχρι και 20%, αλλά και στη Θεσσαλονίκη όπου ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης έχει ταχθεί υπέρ του νέου κόμματος. Σε αυτές τις δύο περιφέρειες αναζητούνται τα κατάλληλα άτομα που θα εκπροσωπήσουν το Ποτάμι στις βουλευτικές εκλογές και υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμπεριληφθούν στις λίστες.

Σίγουρη για την Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης πρέπει να θεωρείται η Κατερίνα Μάρκου, η οποία έχει προσεγγίσει το Ποτάμι και υπάρχει διάθεση για συνεργασία. Θέση στις λίστες θα έχουν και οι κ.κ. Ψαριανός και Τατσόπουλος, με μόνο ερώτημα αν θα κατέβουν στην ίδια περιφέρεια με την κ. Μάρκου ή θα επιλεγούν για αλλού. Στις προηγούμενες εκλογές είχαν εκλεγεί στη Β’ Αθήνας με τη ΔΗΜ.ΑΡ. και τον ΣΥΡΙΖΑ αντιστοίχως.

Πηγή:protothema.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το