Αθλητισμός

Σε virtual αγώνες μετείχε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου «Κένταυρος»

Δεκάδες μέλη του Συλλόγων Δρομέων Υγείας Βόλου με την επωνυμία «Κένταυρος» έλαβαν μέρος στον Virtual Μαραθώνιο της Αθήνας. Επίσης ο βολιώτικος σύλλογος στηρίζει τον Virtual αγώνα που διοργανώνει η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών-Μεταμοσχευμένων.
Μετά τη ματαίωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων 5 και 10 χιλιομέτρων, ο αγώνας διοργανώθηκε σε virtual (εικονική ) μορφή, ώστε ο καθένας να μπορεί να τρέξει με ασφάλεια στον τόπο του.
Έτσι το διάστημα από 8 έως 30 Νοεμβρίου χιλιάδες δρομείς σε Ελλάδα και εξωτερικό έτρεξαν και έζησαν για άλλη μια φορά τη χαρά του τερματισμού, έστω και εικονικά, στον ιστορικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο Δημήτρης Φράγκος

Για τον Κένταυρο έλαβαν μέρος δεκάδες δρομείς με τον Δημήτρη Φράγκο να παίρνει μέρος στα 5χλμ. και με χρόνο 17:16 να κατατάσσεται στην έβδομη θέση της τελικής κατάταξης ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές.
Μαραθώνιο έτρεξαν, επίσης, ο Δημήτρης Γάκης σε 3:45 και η Νίκη Μουλά σε 4:03 και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την επίπονη προσπάθειά τους.
Στα 10 χλμ. έτρεξαν οι: Δημήτρης Ζέρβας, Ηλίας Οικονόμου, Στέργιος Χύτας, Γιώργος Τσίρος, Ανθή Μπαρμπουνάκη, Μαρία Δημουλά.
Στα 5 χλμ. αγωνίστηκαν οι: Δημήτρης Φράγκος, Άγγελος Ιατρού, Παναγιώτης Ιατρού, Νίκος Ιατρού, Γιώργος Κώστας, Κώστας Κυριαζής , Θωμάς Κολτσαράς, Μαρία Στέκα, Έφη Καραβασάνη.

Ο Ηλίας Οικονόμου

Ο ΣΔΥΒ Κένταυρος και στον αγώνα της ΑΟΝΜ
Παράλληλα η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών-Μεταμοσχευμένων διοργανώνει από 28 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου τον πρώτο δωρεάν Virtual Αγώνα με αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων.
Ο Κένταυρος στηρίζει την σημαντική αυτή προσπάθεια και με κεντρικό σύνθημα «Τρέχουμε όλοι για να διαδώσουμε το μήνυμα της δωρεάς οργάνων» συμμετείχε στον αγώνα με τους εξής δρομείς που έτρεξαν:
Ημιμαραθώνιος: Χρήστος Γιάννης
10 χλμ.: Νίκη Μουλά, Στέργιος Χύτας
5 χλμ.: Δημήτρης Φράγκος, Γιώργος Κώστας, Απόστολος Φωτόπουλος, Εύη Μοσχονησιώτη, Γιώργος Καψάλας, Κώστας Αγγελόπουλος, Τάσος Κούφιος, Κώστας Κυριαζής.
Κλείνοντας τα μέλη του ΣΔΥΒ-Κένταυρος επισημαίνουν: «Συγχαρητήρια σε όλους για την αξιέπαινη προσπάθειά τους και δεν ξεχνάμε: Τρέχουμε, προσέχουμε, μένουμε ασφαλείς…».

Ο Δημήτρης Γάκης
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το