Τοπικά

Σε τέσσερις μήνες η δίκη του φοιτητή που συνελήφθη στα επεισόδια του συλλαλητηρίου έξω από την ΑΓΕΤ

Για τον Οκτώβριο προσδιορίστηκε η δίκη του 19χρονου φοιτητή που συνελήφθη το Σάββατο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από την ΑΓΕΤ, μετά την πορεία ενάντια στην καύση σκουπιδιών.
Ο 19χρονος βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια για την εκδίκαση της υπόθεσης, μετά την αναβολή που είχε δοθεί τη Δευτέρα, ωστόσο λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, στο Αυτόφωρο εκδικάζονται μόνο οι υποθέσεις, στις οποίες ο κατηγορούμενος είναι κρατούμενος.  Η εκδίκαση της υπόθεσης του 19χρονου θα γίνει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί μερικές δεκάδες αλληλέγγυων που φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν μόλις βγήκε από το δικαστήρια ο νεαρός φοιτητής. Σημειώνεται πως και σήμερα, όπως και τη Δευτέρα, στον προαύλιο χώρο των Δικαστηρίων υπήρχε αστυνομική δύναμη.

“Η υπόθεση αποσύρθηκε από το πινάκιο δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή γίνονται μόνο αυτόφωρα πλημμελήματα, στα οποία ο κατηγορούμενος είναι υπό κράτηση. Ο πελάτης μου συνεχίζει να δηλώνει ότι είναι αθώος, αρνείται όλες τις κατηγορίες και όλα αυτά θα αποδειχθούν ενώπιον του δικαστηρίου. Η σύλληψη έγινε κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης ενάντια στην καύση σκουπιδιών κατά την οποία ο λαός του Βόλου αντιστέκεται στην καύση και στο εργοστάσιο srf που ετοιμάζεται να δημιουργηθεί” δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 19χρονου Γιάννης Καραγκούνης.

Ο κ. Καραγκούνης
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το