Αθλητισμός

Σε προεκλογική περίοδο βρίσκεται η Νίκη – Όλα τα ονόματα των υποψηφίων για το Δ.Σ.

Σε προεκλογική περίοδο βρίσκεται η χώρα, αλλά το ίδιο ισχύει και για τη Νίκη, καθώς αύριο Σάββατο θα πραγματοποιούν οι αρχαιρεσίες του ιστορικού συλλόγου, οπότε θα προκύψει και το νέο Δ.Σ. Την ίδια στιγμή, η Φούτμπολ Λιγκ φαίνεται να πλησιάζει για την ποδοσφαιρική ομάδα, λόγω των εξελίξεων στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Εκλογές έχει αύριο η Νίκη και όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις γίνονται αρκετές ζυμώσεις αυτές τις ημέρες, αφού θα πρέπει να αναδειχθεί ένα ισχυρό Διοικητικό Συμβούλιο, αντάξιο της δυναμικής που έχει ο σύλλογος.

Η εφορευτική επιτροπή, την οποία αποτελούν οι Πέτρος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Κουτσούκης και Δημήτρης Καραγιάννης δεχόταν μέχρι χθες το βράδυ τις υποψηφιότητες και αύριο Σάββατο θα είναι η σειρά των μελών της Νίκης να αποφασίσουν για την επόμενη διοίκηση. Θυμίζουμε ότι οι εκλογές θα διενεργηθούν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Υποψήφιοι για το Δ.Σ. είναι οι: Θανάσης Ακρίβος, Νίκος Βενέτης, Δημήτρης Ιωαννίδης, Αντώνης Καπουρνιώτης, Αγγελική Κατσαλή, Φωτεινή Κοκκινάκη, Στέλιος Κολόζος, Ηρακλής Κοσκινάς, Σταύρος Ρούσσης, Γιώργος Τάκης, Δημήτρης Τσιόλκας, Λάμπρος Τσιώλης, Στέργιος Φάτσης, Απόστολος Χαλκιάς, Ιωάννης Χατζηευφραιμίδης, Δημήτρης Χατζημπύρρος.
Επίσης, υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή είναι οι: Ελένη Νταβλέρη, Αργύρης Χαδούλης και Ιωάννης Χαλκιάς.

Την ίδια στιγμή, η Φούτμπολ Λιγκ φαίνεται να πλησιάζει για την ποδοσφαιρική ομάδα, λόγω των εξελίξεων στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Στον «Γηραιό» έχουν αποφασίσει ότι πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουν ΑΦΜ για να απαλλαγούν από τα παλιά τους χρέη και να παίξουν ξανά σε επαγγελματική κατηγορία. Εφόσον συμβεί αυτό θα αδειάσει μία θέση την οποία πρέπει να πάρει η Νίκη βάσει του ΚΑΠ, ως η ομάδα με τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από τις χαμένες των μπαράζ της Γ’ Εθνικής.

Στον Ηρακλή, πρώην παράγοντες βρίσκονται σε αναζήτηση χρημάτων προκειμένου να αγοραστεί άλλο ΑΦΜ ομάδας χαμηλότερης κατηγορίας. Σχετική πρωτοβουλία πήρε ο βουλευτής και φίλος του «Γηραιού» Θόδωρος Καράογλου, που με άλλους παράγοντες συγκρότησαν μία επταμελή επιτροπή που ασχολείται με το θέμα.

Όπως όλα δείχνουν στη Νίκη πρέπει να προετοιμάζονται για την επιστροφή στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μετά την εκλογή νέας διοίκησης στον Ερασιτέχνη θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει ποιος θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός. Μετά την απόσυρση του Νίκου Ιμεράι, ο μόνος ενδιαφερόμενος αυτή τη στιγμή είναι ο Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου, που εκπροσωπεί ομάδα επιχειρηματιών. Φυσικά, μένει το ενδιαφέρον αυτό να μετατραπεί και σε επίσημη πρόταση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το