Αθλητισμός

Καμπ Kyokushinkai στη Σκιάθο

Το όμορφο νησί της Σκιάθου επέλεξε για την διοργάνωση του 10ου Greek Summer Camp του Kyokushinkai karate της χώρας μας ο εκπρόσωπος του συστήματος Ιωάννης Στεφάνου. Αυτό θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 3 Ιουλίου, έως την Κυριακή 7 Ιουλίου υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ.
Επίσημος προσκεκλημένος είναι ο παγκοσμίου φήμης Ιάπωνας δάσκαλος Σιχάν Κατσουχίτο Γκοράι 7 Dan, γενικός γραμματέας της παγκόσμιας οργάνωσης Kyokushinkai Karate και μέλος της τεχνικής και εξεταστικής επιτροπής της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας οργάνωσης. Ο Σιχάν Κατσουχίτο Γκοράι διατελεί επί σειρά ετών ως προσωπικός συνεργάτης του μεγάλου δασκάλου και αρχηγού του Kyokushinkai Karate, Kancho Shokei Matsui 9 Dan και είναι αυτός που υπό την επίβλεψή του διοργανώνονται ευρωπαικά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Επίσης, είναι υπεύθυνος των κανόνων διαιτησίας. Το 4ήμερο πρόγραμμα του Summer Camp θα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις ημερησίως συνδυάζοντας εκπαίδευση τόσο σε συνθήκες βουνού όσο και θάλασσας προσφέροντας στους συμμετέχοντες τον ιδανικό συνδυασμό του φυσικού περιβάλλοντος.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν δωρεάν συλλεκτικό μπλουζάκι και διπλώματα συμμετοχής του Kyokushinkai Karate υπογεγραμμένα από τον μεγάλο Ιάπωνα δάσκαλο. Στο Camp θα συμμετέχουν αθλητές της Ελληνικής Οργάνωσης που θα ζήσουν την εμπειρία ενός Summer Camp με τον Ιάπωνα δάσκαλο χωρίς να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Κατά την παραμονή του στην Σκιάθο ο γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης ΙΚΟ Κατσουχίτο Γκοράι θα συζητήσει μαζί με τον Ιωάννη Στεφάνου για ην διοργάνωση διεθνούς διοργάνωσης.
Τόσο ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate στην χώρα μας Ιωάννης Στεφάνου όσο και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξή τους, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη για την παροχή αναμνηστικών (μπλουζάκια και καπέλα), τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αριστοτέλη Μπασδάνη καθώς και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέξανδρο Ευσταθίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το