Τοπικά

Σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στη Θεσσαλία τα παιδιά της «παλαιοχριστιανικής» οικογένειας της Κορίνθου

Τη μητέρα και τα παιδιά της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» της ορεινής Κορινθίας αναζητά εδώ και ημέρες η Αστυνομία, η οποία πλέον έχει στα χέρια της και εισαγγελική διάταξη για εξαγωγή δείγματος DNA από την οικογένεια, ώστε να ξεκαθαριστεί ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της 22χρονης κόρης.

Σύμφωνα με τον Alpha, τα παιδιά μαζί με τη μητέρα τους βρίσκονται σε παλαιοημερολογήτικο μοναστήρι στην περιοχή της Θεσσαλίας. Η εκπομπή TLive, αποκάλυψε ακόμα ότι και τα πρώτα δύο παιδιά του 46χρονου σήμερα είχαν καταλήξει σε μοναστήρι στη Σαλαμίνα και έπειτα στην Κερατέα.
Συγκεκριμένα το 2002 – 2003, ο άνθρωπος ήταν παντρεμένος με τη νεότατη τότε σύζυγό του. Είχαν αποκτήσει ένα παιδί το 2001 και άλλο ένα το 2002.

Κάποια στιγμή όμως η πρώτη σύζυγός του, ζήτησε καταφύγιο μαζί με τα παιδιά από μοναστήρι στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με τις περιγραφές της το μοναστήρι ήταν δίπλα στο λιμάνι των Μεγάρων. Το συγκεκριμένο μοναστήρι έχει και ξενώνα, έναν χώρο που φιλοξενεί κατατρεγμένους. Ήρθε για να ζητήσει προστασία.

Λίγο καιρό αργότερα, τα παιδιά παρέλαβε το Χαμόγελο του Παιδιού με εισαγγελική εντολή από ένα άλλο μοναστήρι στην Κερατέα. Με εισαγγελική εντολή και πάλι τα παιδιά επέστρεψαν αργότερα στη γιαγιά.

Η τελευταία μιλώντας στον Alpha ανέφερε: «Λέγαμε της εγγονής μου εγώ και η κόρη μου και μητέρα της, να σταματήσει τη σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Αυτή δεν μας άκουσε. Ήταν νέα και ήθελε να κάνει αυτό που της έλεγε η καρδιά της. Έκαναν δυο παιδιά μαζί και χώρισαν. Τα παιδιά μεγάλωσαν με την κόρη μου. Η εγγονή μου έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της και είναι μια χαρά. Αυτός ο άνθρωπος ήταν μια άσχημη παρένθεση για όλους μας. Αρκετά παιδεύτηκε και η εγγονή μου και η μητέρα της από αυτόν».

Πηγή: newsbeast.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το