Αθλητισμός

Σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη ο Βόλος για τα πρωταθλήματα εφήβων και παίδων στο πόλο

Ανακοινώθηκε από την ΚΟΕ η ειδική προκήρυξη της β’ (ημιτελικής) φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης εφήβων (γεν. 2003 και νεότεροι). Την Μαγνησία εκπροσωπεί ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση, που τοποθετήθηκε 5ο όμιλο, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στη Λάρισα, την Παρασκευή 10 Ιουλίου και το Σάββατο 11 Ιουλίου.
Στη β’ φάση μετέχουν συνολικά 35 σύλλογοι που χωρίστηκαν σε οκτώ γκρουπ. Η αποστολή των Βολιωτών θα είναι δύσκολη μια και στα τελικά (31 Ιουλίου-2 Αυγούστου) προκρίνεται μόνο μία ομάδα, με τον όμιλο να συμπληρώνουν ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης (προφανώς είναι το φαβορί), ο Ν.Ο. Λάρισας και ο Νηρέας Λαμίας.
Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:
Παρασκευή 10/7: 19.30 Νηρέας Λαμίας-Ν.Ο. Λάρισας, 21.00 Βόλος-Ν.Ο. Βουλιαγμένης.
Σάββατο 11/7: 10.00 Ν.Ο. Λάρισας-Ν.Ο. Βουλιαγμένης, 11.30 Νηρέας Λαμίας-Βόλος, 19.00 Ν.Ο. Λάρισας-Βόλος, 20.30 Νηρέας Λαμίας-Ν.Ο. Βουλιαγμένης.
Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, στα γραφεία της ΚΟΕ, η κλήρωση της β’ (ημιτελικής) φάσης του παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που θα διεξαχθεί 17-19 Ιουλίου σε πέντε ομίλους. Εδώ, ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση θα χρειαστεί να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα κοντραριστεί με τους Άρη, ΠΑΟΚ, Φοίβο Συκεών και Κ.Ε. Κοζάνης. Το βολιώτικο συγκρότημα θα διεκδικήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση (6-9 Αυγούστου). Συνοπτικά, τα πέντε γκρουπ:
1ος όμιλος Αθηνών: Ν.Ο. Ρεθύμνου, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Παλαιό Φάληρο, Ιωνικός Νίκαιας.
2ος όμιλος Αθηνών: Ν.Ο. Χανίων, ΓΣ Ηλιούπολης, Νηρέας Γέρακα, Νηρέας Χαλανδρίου, ΑΝΟ Γλυφάδας.
3ος όμιλος Αθηνών: Ν.Ο. Χίου, Ολυμπιακός, Α.Ε. Χαϊδαρίου, ΣΚ Ροή, Υδραϊκός.
Όμιλος Θεσσαλονίκης: Κ.Ε. Κοζάνης, ΠΑΣ Φοίβος Συκεών, Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση, Άρης Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ.
Όμιλος Πατρών: ΝΑΟ Κέρκυρας, Ν.Ο. Πατρών, Ν.Ο. Λάρισας, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Ν.Ο. Ναυπλίου

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το